Ο διπλός ρόλος του Ερέρα

από AllAboutARIS

Ετοιμος ο 65χρονος καταλανός να κάνει τις εισηγήσεις του στον Θόδωρο Καρυπίδη. Ο ελληνικός κορμός, οι παίκτες από την πατρίδα του και η συμμετοχή του στον σχεδιασμό της ομάδας.

Ο Πάκο Ερέρα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο επόμενος προπονητής του ΑΡΗ και αυτός που θα αναλάβει να οδηγήσει τους κίτρινους στην επιστροφή τους στη Σούπερ Λιγκ. Μένει αυτό να επισφραγιστεί στη συνάντηση που θα έχει στην Αθήνα με τον Θόδωρο Καρυπίδη.
Ο πολύπειρος ισπανός τεχνικός με πάνω από 550 παιχνίδια σε Πριμέρα και σεγκούντα ντιβιζιόν, λειτουργεί εδώ και μέρες στην ουσία ως ο νέος τεχνικός της ομάδας και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι παρακολουθεί παιχνίδια του ΑΡΗ από τη φετινή σεζόν προκειμένου να έχει γνώση του υλικού και να είναι έτοιμος εφόσον αναλάβει να κάνει τις εισηγήσεις του τόσο για τους ποδοσφαιριστές την παραμονή των οποίων επιθυμεί όσο και τις ανάγκες σε ενίσχυση.

Ήδη σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει μεταφέρει στον Θόδωρο Καρυπίδη την επιθυμία να παραμείνουν τουλάχιστον δέκα παίκτες από τη φετινή ομάδα (ελληνικός κορμός). Κι όχι μόνο αυτό αφού κατά τα φαινόμενα ο ρόλος του στην ομάδα θα είναι.. διττός. Κάτι σαν προπονητής και τεχνικός διευθυντής αφού λόγω πείρας, γνώσεων και διασυνδέσεων, ο Θόδωρος Καρυπίδης του ζήτησε να αναλάβει το κομμάτι της αγωνιστικής στελέχωσης της ομάδας και ιδίως των παικτών που θα έρθουν από το εξωτερικό αφού ο ίδιος δεν διαθέτει τέτοιο κύκλο επαφών μετά από έξι χρόνια στην αφάνεια. Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στη συνάντηση που θα έχει με τον Πρόεδρο του ΑΡΗ, θα έχει μαζί του και μια λίστα παικτών από την Ισπανία που θα μπορούσαν να υποστηρίξουν το αγωνιστικό του πλάνο, αρκεί βέβαια πρώτα να οριοθετηθεί από τον Καρυπίδη το ύψος του μπάτζετ της επόμενης χρονιάς.

Στη συνάντηση με τον Καρυπίδη, ο Πρόεδρος του ΑΡΗ θα θέσει υπόψη του ισπανού τεχνικού κια κάποιες περιπτώσεις από την ελληνική αγορά που είτε έχουν προταθεί είτε απασχολούν τους κίτρινους αφού είναι λοιγικό να μην έχει άποψη.

Προτεινόμενα Άρθρα