Άνω-κάτω η Εθνική Ισπανίας λόγω Λοπετέγκι! (vid)

από Νίκος Παπαδόπουλος

"Σεισμός" στην εθνική Ισπανίας, με τον Τύπο της ιβηρικής να αφήνει ανοιχτό ενδεχόμενο άμεσης αποχώρησης του Τζουλέν Λοπετέγκι από τον πάγκο της ομάδας.

Η είδηση της συμφωνίας της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Ισπανό ομοσπονδιακό προπονητή έπεσε σαν “βόμβα” στον κόσμο του ισπανικού -κι όχι μόνο- ποδοσφαίρου. Το γεγονός αυτό προκάλεσε τεράστιο εκνευρισμό στις τάξεις της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ισπανίας και δη στον πρόεδρό της, Λουίς Ρουμπιάλες, ο οποίος εμφανιζόταν διατεθειμένος το βράδυ της Τρίτης να απολύσει άμεσα τον Λοπετέγκι! 

Αυτό ωστόσο δεν συνέβη καθώς οι άμεσοι συνεργάτες του έσπευσαν να του συστήσουν να παραμείνει ψύχραιμος, όπως αναφέρει ο Τύπος της ιβηρικής, με τον ίδιο να αρκείται να δηλώσει κατά την άφιξή του στο Κράσνονταρ πως: “Δεν είναι η ώρα να μιλήσουμε, θα λάβουμε την απόφαση που εξυπηρετεί την εθνική. Θα πράξουμε με ευθύνη. Θα μιλήσουμε αύριο”. Στις 11:30 της Τετάρτης πάντως είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του Λοπετέγκι και σίγουρα αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. 

Στο μεταξύ τα ισπανικά media δημοσίευσαν ένα βίντεο όπου εμφανίζεται ο Λοπετέγκι να τα λέει σε έντονο ύφος με τον τεχνικό διευθυντή των “φούριας ρόχας”, Φερνάντο Ιέρο στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας. 

Πηγή: sdna.gr 

Προτεινόμενα Άρθρα