Ο ΑΡΗΣ διαπραγματεύεται με τον κορυφαίο, Ζόρζε Μέντες

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ κινείται δυναμικά στην ευρωπαϊκή αγορά, προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ του εν όψει της νέας σεζόν και αυτή η κινητικότητα τον έχει φέρει σε επαφή με κορυφαίες μορφές του ποδοσφαίρου.

Τις τελευταίες ημέρες, οι κίτρινοι προβαίνουν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να εντάξουν για τα επόμενα δύο χρόνια στο δυναμικό τους, τον Μπρούνο Γκάμα. Το θέμα της μεταγραφής του Πορτογάλου, έχει μπει στην τελική του ευθεία και όπως όλα δείχνουν θα κλείσει θετικά και ο παίκτης θα έρθει στην Θεσσαλονίκη. Όλες αυτές τις μέρες, οι άνθρωποι του ΑΡΗ, βρίσκονται σε επαφές με τον κορυφαίο μάνατζερ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, Ζόρζε Μέντες, ο οποίος εκπροσωπεί τον Μπρούνο Γκάμα. Ο Πορτγάλος ατζέντης, είναι ο κορυφαίος στο είδος του, γι’ αυτό και οι σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο  Ραδαμέλ Φαλκάο, ο Κουν Αγουέρο, ο Ντιέγκο Κόστα, ο Άνχελ Ντι Μαρία κ.α., τον εμπιστεύονται.

Η επαφή με τέτοιους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στο ποδόσφαιρο, μόνο οφέλη μπορεί να έχει για τον ΑΡΗ, ο οποίος ανοίγει μία πολύ καλή πόρτα στην αγορά.

Προτεινόμενα Άρθρα