"ARIS sports cafe Ευρωπαϊκών προδιαγραφών" (pics)

από Γιώργος Γκάτος

Ο άνθρωπος που διαχειρίζεται το Sports Cafe και τα κυλικεία του "Κλεάνθης Βικελίδης" μίλησε για το πλάνο του

Αναλυτικά, η δήλωση του Γιώργου Λαζαρίδη αναφέρει:

“Φτιάχνουμε κάτι καινούργιο στο πνεύμα της κοσμογονίας που συντελείται στον Αρη από φέτος. Η ομάδα επέστρεψε στη φυσική της θέση και πρέπει το Κλεάνθης Βικελίδης να διαθέτει ένα σύγχρονο sports cafe, αντάξιο του μεγέθους του συλλόγου που θα παρέχει στους φιλάθλους όλες τις ανέσεις.

Η ανακαίνιση είναι ριζική. Θα αλλάξει μορφή και δεν θα έχει καμία σχέση με το παλίο sports cafe. Θα είναι ευρωπαίκων προδιαγραφών, στα πρότυπα των μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ. Αυτό αξίζει να έχει ο Αρης κι αυτό είναι το σχέδιο που έχω.

Θα υπάρχει ο χώρος για καφέ και για ποτό αλλα και για φαγητό, ενώ σε ξεχωριστό χώρο θα δημιουργηθεί ένα εστιατόριο υψηλών προδιαγραφών. Η σκέψη μου είναι να γίνει το νέο meeting point όλων των Αρειανών. Το νέο μας στέκι, η καθημερινή μας συνήθεια.

Θα λειτουργεί και τις καθημερινές εννοείται, όχι μόνο τις ημερες των αγώνων. Θα μπορεί ο καθένας να έρχεται να πίνει τον καφέ του ή να γευματίζει, ότι ώρα θέλει. θα υπάρχουν πολλλες εκπλήξεις. θα διοργανώνουμε βραδιές τσάμπιονς Λιγκ για παράδειγμα. Δεν θέλω να πω περισσότερα όμως.

Σε λίγο καιρό που θα ολοκληρωθούν οι εργασίες θα δουν όλοι οι φίλοι του Αρη το αποτέλεσμα και είμαι σίγουρος ότι θα τους αρέσει. Όσο για το όνομα, θα το αποκαλύψουμε λίγο πριν τα εγκαίνια.”

Προτεινόμενα Άρθρα