"Μέσα" Βέλεθ και Μπάσα, εκτός Δεληζήσης και Κουέστα

από Γιώργος Γκάτος

Και ο Μέργκιμ Μάβραϊ επέστρεψε στις προπονήσεις, αφού ξεπέρασε την ίωση του

Ο Πάκο Ερέρα είδε σήμερα τον Μίτζεν Μπάσα να προπονείται σε υψηλούς ρυθμούς, ενώ σε ίδια κατάσταση βρίσκεται και ο Φραν Βέλεθ. Την ίδια στιγμή, ο ισπανός τερματοφύλακας του ΑΡΗ παραμένει αμφίβολος και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί τα επόμενα 24ωρα. Τέλος, ο Γιώργος Δεληζήσης νιώθει ακόμα ενοχλήσεις στη γάμπα και ακολουθεί και αυτός ατομική προπόνηση.

Αναλυτικά, η ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει:

“Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε και το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με τον Π.Α.Ο.Κ. στο Κλεάνθης Βικελίδης (21/10, 19:00), στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος “Super League Σουρωτή” της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Ο Γιώργος Δεληζήσης (ενοχλήσεις στη γάμπα) ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Χουλιάν Κουέστα, από την πλευρά του, συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης.

Οι Φραν Βέλεθ και Μίτζεν Μπάσα συμμετείχαν σε μεγάλο κομμάτι της προπόνησης, το πρόγραμμα της οποίας ακολούθησε κανονικά ο Μέργκιμ Μάβραϊ, που ξεπέρασε την ίωση.

Αύριο, Πέμπτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν και πάλι το πρωί στις εγκαταστάσεις του “Δασυγένειου”.”

Προτεινόμενα Άρθρα