Αν υπάρχει κέρδος, είναι αυτός…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Με θετικό τρόπο έκλεισε ο Γάλλος μεσοεπιθετικός το 2018

Στα τελευταία παιχνίδια ο ΑΡΗΣ μοιάζει σαν… ναυάγιο. Και τα αποτελέσματα, το επιβεβαιώνουν. Και αν υπάρχει ένας διασωθέντας, αυτός είναι ο Νικολά Ντιγκινί.

Το καλό πρόσωπο του Γάλλου μεσοεπιθετικού, ίσως να ήταν το μοναδικό κέρδος για την ομάδα στα δύο τελευταία παιχνίδια. Κόντρα στην μέτρια ως κακή εικόνα της πλειοψηφίας των παικτών που χρησιμοποιήθηκαν από τον Σάββα Παντελίδη.

Για τουλάχιστον μία ώρα ο “Ντίγκι” -όπως τον αποκαλούν οι συμπαίκτες του- πάλευε μόνος του στην επίθεση με την άμυνα του Παναιτωλικού, πετυχαίνοντας μάλιστα και το γκολ που έβαλε τον ΑΡΗ προσωρινά ξανά μέσα στο ματς. Λίγες μέρες μετά έμοιαζε να παλεύει μόνος του κόντρα στον Εργοτέλη με τα δύο γκολ που πέτυχε και το τέρμα της ισοφάρισης που παρολίγο να πετύχει στο 88ο λεπτό.

Τα γκολ αυτά ήρθαν μετά από αρκετό καιρό για τον Γάλλο μεσοεπιθετικό, ο οποίος τις περισσότερες φορές είναι πιο σταθερές από άλλους παίκτες ακόμα και στις μέτριες ημέρες του. Η αυτοπεποίθησή του πλέον είναι περισσότερη μετά τις τελευταίες εμφανίσεις του. Και στον ΑΡΗ περιμένουν τη συνέχεια από τον Ντιγκινί με το νέο έτος…

Προτεινόμενα Άρθρα