Πλησιάζει η ώρα του…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μέσα στο επόμενο διάστημα υπάρχει η πρόθεση να διεξαχθεί ένα παιχνίδι στο Ρύσιο, ώστε να πάρει μετά από καιρό ένα 90λεπτο ο ποδοσφαιριστής

Τα δύσκολα φαίνεται ότι φτάνουν… επιτέλους στο τέλος τους για τον Δημήτρη Ανάκογλου και τη μεγάλη περιπέτεια που περνάει εδώ και περίπου δύο χρόνια. 

Εννέα μήνες μετά την τρίτη -μέσα σε διάστημα ενός χρόνου- επέμβασή του στο γόνατο, ο Σερραίος μεσοεπιθετικός είναι σχεδόν έτοιμος για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. 

Ο παίκτης από τον περασμένο Οκτώβριο άρχισε να συμμετέχει στις ασκήσεις φυσικής κατάστασης ενώ από τον προηγούμενο μήνα λαμβάνει κανονικά μέρος σε ολόκληρο το πρόγραμμα της ομάδας, μετρώντας αντίστροφα για την επιστροφή του. 

Σε αυτές τις περιπτώσεις οι ποδοσφαιριστές υποβάλλονται σε συγκεκριμένα τεστ και πρέπει να ανταποκριθούν σε επτά κριτήρια. Ο Ανάκογλου έχει πετύχει στα έξι από αυτά και μένει ένα ακόμη ώστε να ανάψει το πράσινο φως για την επάνοδο του. 

Μάλιστα μέσα στο επόμενο διάστημα υπάρχει η πρόθεση να διεξαχθεί ένα παιχνίδι στο Ρύσιο ώστε ο 27χρονος μεσοεπιθετικός να δοκιμάσει μετά από καιρό σε καταστάσεις αγώνα-πιθανότατα και σε 90λεπτο- πριν επισημοποιηθεί η επιστροφή του στους αγώνες.

Προτεινόμενα Άρθρα