Όταν ο Λάρσον αντιμετώπισε τον Γκάμα

από AllAboutARIS

Ντάνιελ Λάρσον και Μπρούνο Γκάμα, έχουν τεθεί αντιμέτωποι στο παρελθόν όταν και οι δύο αγωνιζόταν στο ισπανικό πρωτάθλημα, με τον Σουηδό πλέον να είναι στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΑΡΗ, προκειμένου να καλύψει το κενό του τραυματία Πορτογάλου.

Κατά την χθεσινή του άφιξη στην Θεσσαλονίκη, για τον ΑΡΗ, ο Ντάνιελ Λάρσον ρωτήθηκε για το πώς αισθάνεται που θα κληθεί να καλύψει το κενό του Μπρούνο Γκάμα που τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο. Ο Σουηδός τόνισε πως γνωρίζει τον Πορτογάλο και θυμήθηκε τον καιρό που έπαιζαν αντίπαλοι στην La Liga.

Στο ματς όπου οι δύο νυν ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ τέθηκαν αντιμέτωποι ήταν αυτό ανάμεσα στην Βαγιαδολίδ και την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, στις 11/05/2013, για την 35η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στο “Χοσέ Ζορίγια”, η ομάδα του Λάρσον (Βαγιαδολίδ) ήταν αυτή που χαμογέλασε στο τέλος, κερδίζοντας με 1-0 (το γκολ είχε σημειωσει ο Χάβι Γκέρα, στο 48΄, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Πάτρικ Έμπερτ). Τόσο ο Λάρσον, όσο και ο Γκάμα είχαν ξεκινήσει στην βασική ενδεκάδα, με τον Σουηδό ν’ αντικαθίσταται στο 75ο λεπτό από τον Αλμπέρτο Μπουένο. Από την πλευρά του ο Πορτογάλος, είχε αγωνιστεί σε όλο το παιχνίδι.

Εννιά χρόνια, σχεδόν, αργότερα, οι δύο παίκτες σμίγουν ξανά, αυτή την φορά φορώντας την ίδια φανέλα, την “κιτρινόμαυρη” του ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα