Φιλότιμοι αλλά χωρίς ρυθμό

από Νίκος Παπαδόπουλος

Δεν κατάφεραν να δώσουν το κάτι παραπάνω οι δύο παίκτες

Η μία αλλαγή της ενδεκάδας χθες αφορούσε το κενό του Λούκας Σάσα, τη θέση του οποίου διεκδικούσαν όλη την εβδομάδα οι Αμπού Μπα και Λίριν Ντουάρτε. Για να αγωνιστούν τελικά και οι δύο.

Ο Γάλλος ήταν αυτός που πήρε φανέλα βασικού από τον Τόλη Τερζή, για να έρθει στη συνέχεια από τον πάγκο ο Ολλανδός. Κανένας τους όμως δεν έκανε τόσο αισθητή την παρουσία του στο γήπεδο. 

Ο Μπα είχε τον ρόλο του “6αριού” αλλά στο πρώτο μέρος φάνηκε περισσότερο στο κομμάτι προώθησης της μπάλας. Δεν είχε και πολύ δουλειά βέβαια ανασταλτικά στον άξονα, αφού η ΑΕΛ πήγαινε περισσότερο από τα πλάγια. 

Ο Γάλλος πάντως ελέγχεται μαζί με τον Ματίγια στα δύο πρώτα γκολ της Λάρισας. Στο πρώτο είναι ναι μεν στην περιοχή αλλά στο δεύτερο βρίσκεται μαζί με τον Ισπανό στο ημικύκλιο της περιοχής. 

Ο Ντουάρτε από την άλλη μπήκε σε ένα χρονικό σημείο όπου ο ΑΡΗΣ έψαχνε το γκολ της ισοφάρισης. Είχε μία τελική, προσπάθησε να είναι μέσα στις φάσεις αλλά τίποτε περισσότερο. 

Και με τους δύο βέβαια υπάρχει η ιδιαιτερότητα ότι χθες ήταν το πρώτο τους επίσημο παιχνίδι. Δηλαδή στερούνται αγωνιστικού ρυθμού, με τα δεδομένα για τον Ολλανδό να είναι γνωστά και τον Γάλλο να μετράει κάτι λιγότερο από έναν μήνα στην ομάδα.

Προτεινόμενα Άρθρα