Ανοιχτά τα "ραντάρ" των Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ για Ουμτιτί

από Νίκος Παπαδόπουλος

Δεν περνάει αδιάφορη η περίπτωση του Σαμουέλ Ουμτιτί στην αγορά της Premier League, αφού μία σειρά από ομάδες φέρονται να… ψάχνονται για την απόκτησή του την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει και το “El Desmarque”, οι Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ -οι οποίες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και στο παρελθόν για τον 26χρονο κεντρικό αμυντικό της Μπαρτσελόνα- σκέφτονται «ζεστά» να κινηθούν για να αγοράσουν τα δικαιώματά του (το συμβόλαιό του εκπνέει το 2023).

Ο τελευταίος, ο οποίος έχει ταλαιπωρηθεί -και φέτος- από τραυματισμούς, έχει χάσει τη θέση βασικού στους «μπλαουγκράνα» (στην τρέχουσα σεζόν μετράει μόλις εφτά συμμετοχές). Έτσι, η ομάδα του είναι ανοιχτή σε προτάσεις.

Το εν λόγω ρεπορτάζ θεωρεί από τη μία πιο πιθανή μία άμεση κρούση των “κανονιέρηδων”, οι οποίοι είδαν πριν από λίγες μέρες τον Κάλουμ Τσέιμπερς να παθαίνει ρήξη χιαστού και να μπαίνει στα «πιτς» για 6-9 μήνες.

Από την άλλη, υπογραμμίζει ότι για τον Ουμτιτί είναι αρκετά πιθανό να κινηθεί και η Τότεναμ, μιας και ο Ζοσέ Μουρίνιο ψάχνει από τώρα τον αντικαταστάτη του Γιαν Βερτόνγκεν. Το συμβόλαιο του Βέλγου στόπερ, ο οποίος βαδίζει προς τα 33, λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

Προτεινόμενα Άρθρα