"Γράψτε με χρυσά γράμματα το όνομά σας, στην ιστορία του ΑΡΗ"

από AllAboutARIS

Λίγο πριν τους ξεπροβοδίσουν από το αεροδρόμιο για την "πτήση" της πρόκρισης, ο SUPER 3 φρόντισε να ανυψώσει το ηθικό όλων εν όψει της σημαντικής αυριανής αναμέτρησης.

Αντιπροσωπεία του συνδέσμου βρέθηκε νωρίτερα στη σημερινή προπόνηση της ομάδας και έστειλε μήνυμα πίστης προς άπαντες ότι η πολυπόθητη πρόκριση είναι στα χέρια τους.

Τα παιχνίδια με την ΑΕΚ είναι ιστορικής σημασίας και αυτή τη νοοτροπία επιχειρούν να περάσουν και στους ποδοσφαιριστές οι φίλαθλοι. Όπως τους είπαν χαρακτηριστικά και οι φίλοι της ομάδας που βρέθηκαν στο Ρύσιο έχουν την ευκαιρία να γράψουν με χρυσά γράμματα τα ονόματά τους στην ιστορία του ΑΡΗ, κάνοντας αυτό που μπορούν και υπάρχει στις δυνατότητές τους, να φέρουν δηλαδή την πρόκριση και εν συνεχεία το τρόπαιο.

Συγκεκριμένα οι οργανωμένοι απευθυνόμενοι στους παίκτες είπαν: “Έχετε μπροστά σας μια μεγάλη πρόκληση. Να γράψετε τα ονόματα σας με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ΑΡΗ. Να δωσετε τα πάντα στο γήπεδο για την πρόκριση, είμαστε μαζί σας σας πιστεύουμε και είμαστε σίγουροι ότι θα τα δώσετε όλα. Ξέρουμε ότι θέλετε το κύπελλο όσο και μεις και αύριο θα κάνετε το πρώτο βήμα για τον τελικό.”

Προτεινόμενα Άρθρα