Κρεσλ: "Παρακολουθούμε τον Έμαν"

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Φάμπιαν Έμαν έχει πάρει φέτος τις ευκαιρίες του, χωρίς να έχει σταθεροποιήσει την απόδοσή του σε τόσο ικανοποιητικά επίπεδα.

Ο Αυστριακός δεν έχει αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που του δόθηκαν, αλλά την ίδια ώρα φαίνεται ότι υπάρχει μία… νοσταλγία για αυτόν στην πατρίδα του. 

Ο 22χρονος τερματοφύλακας αποχώρησε πέρυσι από την Στουρμ Γκρατς για να έρθει στην Ελλάδα και τον ΑΡΗ. Η ίδια ομάδα, λοιπόν, είναι αυτή που τον παρακολουθεί. 

Ο Αυστριακός σύλλογος άφησε ελεύθερον τον Έμαν, όμως φαίνεται να μην τον ξεχνάει και παρακολουθεί την πορεία του στον ΑΡΗ, σύμφωνα και με τις δηλώσεις του Γκούντερ Κρεσλ. 

“Έχουμε επίσης τον Φάμπιαν Έμαν στα υπόψιν μας. Παρακολουθούμε την εξέλιξή του στην Ελλάδα. Πέρυσι έληξε το συμβόλαιό του, αλλά το ίδιο θα γίνει και εκεί σε κάποιο σημείο”, ανέφερε ο τεχνικός διευθυντής της Στούρμ Γκρατς σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα “laola1.at”.

Ο Έμαν έχει συμβόλαιο και την επόμενη σεζόν με τον ΑΡΗ. Εάν όμως οι Αυστριακοί ενδιαφέρουν όντως και φτάσουν σε σημείο να καταθέσουν πρόταση, ο ΑΡΗΣ σίγουρα δεν θα πει “όχι”.

Προτεινόμενα Άρθρα