Περιμένοντας περισσότερα…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η επιστροφή στην δράση και το παιχνίδι της πρεμιέρας είχε συν και πλην για τον ΑΡΗ, όσον αφορά το σύνολο αλλά κυρίως τις μονάδες.

Η πραγματικότητα είναι ότι πέραν των Γκάμα και Φετφατζίδη, λίγοι ήταν εκείνοι που κατάφεραν να έχουν μία σταθερή απόδοση στην διάρκεια του πρώτου αγώνα των πλέι οφ. Οι υπόλοιποι; Σε μέτρια έως κακά επίπεδα.

Υπάρχει βέβαια ελαφρυντικό και αυτό είναι η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού έπειτα από περίπου τρεις μήνες χωρίς αγώνες. Για αυτό και οι άνθρωποι του ΑΡΗ δεν ανησύχουν αλλά σίγουρα περιμένουν περισσότερα στα επόμενα ματς και με φόντο τον επαναληπτικό κόντρα στην ΑΕΚ. Από όλους αλλά και από κάποιους παίκτες συγκεκριμένα.

ΜΠΡΑΟΥΝ ΙΝΤΕΓΕ

Ο Μπράουν Ιντέγε είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, αφού η εμφάνισή του ήταν κακή και μακριά από τα αυτά που μπορεί να δώσει. Και με δεδομένο ότι αποτελεί την μοναδική λύση καθαρόαιμου φορ, καλείται να ανεβάσει την απόδοσή του στα επόμενα παιχνίδια.

ΝΤΑΝΙΕΛ ΛΑΡΣΟΝ

Το έτερο “κλειδί” της επίθεσης, ο Ντάνιελ Λάρσον, ήταν ακόμη ένας παίκτης που δεν… τράβηξε αλλά με πιο θετική παρουσία στο τελευταίο 20λεπτο του δεύτερου ημιχρόνου. Με δεδομένο όμως τον ρόλο που έχει στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας, περιμένουν μεγαλύτερη διάρκεια από αυτόν στα επόμενα ματς.

ΤΑ ΠΛΑΓΙΑ ΜΠΑΚ

Εδώ υπάρχει μία ιδιαιτερότητα. Ρόουζ και Κόρχουτ ήταν καλοί στο επιθετικό κομμάτι. Πίσω όμως ο Γάλλος δεν ήταν το ίδιο σταθερός, αλλά δεν φάνηκε τόσο, ενώ ο Κόρχουτ ήταν από μέτριος έως κακός.

Οι “κιτρινόμαυροι” περιμένουν περισσότερα κυριώς από τον Ούγγρο, ο οποίος ισορρόπησε κάπως τα λάθη του με το γκολ που πέτυχε. Και ειδικά σε ένα ματς όπως αυτό με τον Ολυμπιακό απαιτείται μεγάλη ετοιμότητα από τα πλάγια μπακ, την ώρα που πρέπει και αυτοί να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για τον επαναληπτικό με την ΑΕΚ.

Προτεινόμενα Άρθρα