"Θυμάμαι τα παλιά, τότε που έβαλα δύο γκολ μέσα στο ΟΑΚΑ"

από AllAboutARIS

Η ανάμνηση του Νέτο από τα γκολ του στο ΟΑΚΑ, τα πειράγματα φίλων του για την απόσυρση από τη δράση, το σημερινό ματς και η παρέα με τον Σάσα

Ο Ντάρσι Νέτο μίλησε στην κάμερα της NOVA λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, επαναφέροντας στη μνήμη του τα δύο γκολ που πέτυχε απέναντι στην Ένωση στο ίδιο γήπεδο στη τελευταία νίκη του ΑΡΗ στο ΟΑΚΑ.

Παράλληλα ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος του ΑΡΗ έκανε την αναφορά του στο σημερινό παιχνίδι ενώ μίλησε και για τον “αδερφό” του Σάσα.

Επιπλέον αναφέρθηκε στα διάφορα πειράγματα που δέχεται για το γεγονός ότι αποσύρθηκε από τη δράση ενώ μοιάζει ακόμα σε καλή κατάσταση και έκλεισε με την ατάκα-ευχή να “κερδίσει σήμερα ο ΑΡΗΣ”.

Αναλυτικά ο Ντάρσι Νέτο μιλώντας στο Pre game της Nova δήλωσε:

“Όλοι με λένε ακόμα γιατί σταμάτησα το ποδόσφαιρο. Φτάνει τους λέω 39 έφτασα, πόσο ακόμα; (γέλια).”

Για το σημερινό ματς με ΑΕΚ: “Θυμάμαι τα παλιά. Τελευταία φορά που νικήσαμε στο ΟΑΚΑ έβαλα μάλιστα δύο γκολ. Σήμερα θα είναι ένα καλό παιχνίδι, σαν μια προπόνηση για την Τετάρτη. Θα είναι δύσκολο ματς όμως, έκανε και μερικές αλλαγές ο προπονητής όπως είναι λογικό.”

Για τις σχέσεις που διατηρεί με ανθρώπους του ΑΡΗ: “Έχω πολλούς φίλους μέσα στην ομάδα. Τον Σόουζα, τον Σάσα, τον Γκάμα. Ειδικά με Σάσα, Σόουζα κάνω πολύ παρέα. Ο Σάσα είναι και Βραζιλιάνος είναι σαν αδερφός μου, του μαθαίνω τα πάντα για την Ελλάδα.”

Και κατέληξε: “Μακάρι να κερδίσει σήμερα ο ΑΡΗΣ”

Προτεινόμενα Άρθρα