Το "παζλ" της αμυντικής τετράδας

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ενας από τους στόχους του ΑΡΗ κόντρα στην ΑΕΚ, ήταν να αποφύγει τραυματισμούς ή τιμωρίες εν όψει Κυπέλλου. Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε.

Ο τραυματισμός του Φραν Βέλεθ στερεί από τον Μίκαελ Ένινγκ μία βασική επιλογή της ενδεκάδας και μάλιστα πριν από ένα τόσο κρίσιμο ματς. 

Ο Γερμανός αναγκάζεται πλέον να στραφεί στις εναλλακτικές του, ελπίζοντας σε λίγη… τύχη μέσα στην ατυχία του σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ούγκο Σόουζα. 

Ο Πορτογάλος φαίνεται να γλίτωσε τα χειρότερα αλλά πρέπει να υποβληθεί σε εξετάσεις για να φανεί εάν θα είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το ματς της επόμενης Τετάρτης (24/06), ώστε να αποτελέσει τον παρτενέρ του Γιώργου Δεληζήση.

Αν βέβαια ο Σόουζα δεν προλάβει το ματς της Τετάρτης (24/06), τότε δημιουργείται πρόβλημα στα στόπερ και δύο δρόμοι για τον Ένινγκ. Η χρησιμοποίηση του Μπα ή η μετακίνηση του Ρόουζ στο κέντρο της άμυνας. 

Ο Ένινγκ θα υπολογίζει εκ νέου και τον Μίχαι Κόρχουτ ενώ αναμένεται να επαναφέρει και το δίδυμό της επίθεσης, με τον Ιντέγε να παίρνει ανάσες χθες αλλά τον Λάρσον να περνάει αναγκαστικά στο ματς.

Προτεινόμενα Άρθρα