Αγκάνθο: Τρεις αναμετρήσεις κόντρα στον ΠΑΟΚ, τρία γκολ! (vid)

από AllAboutARIS

Τα τρία γκολ του Νταβίντ Αγκάνθο σε τρεις αναμετρήσεις απέναντι στον ΠΑΟΚ, βρίσκονται στην αναφορά της Nova για τα "Αξέχαστα γκολ" του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η αναφορά του novasports.gr για τον Νταβίντ Αγκάνθο αναφέρει:

Ο Ισπανός Νταβίντ Αγκάνθο στη διετία που αγωνίστηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα και στον Άρη ήταν από εκείνους που ξεχώριζαν στα ντέρμπι της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ.

Στο πρώτο του μάλιστα ντέρμπι κόντρα στο συμπολίτη και μπροστά στο κοινό του Άρη, ο Αγκάνθο σημείωσε ένα φανταστικό γκολ που έχει μείνει ως ένα από τα χαρακτηριστικότερα στην ιστορία των αναμετρήσεων των δύο ομάδων.

Με μόλις πέντε λεπτά συμπληρωμένα στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και τον ΠΑΟΚ να έχει πάρει ήδη προβάδισμα στο σκορ από το 2ο λεπτό, ο “κεραυνός” του Ισπανού σήκωσε το διακόπτη της ψυχολογίας των γηπεδούχων.

Ήταν πάλι ο Νταβίντ Αγκάνθο που απάντησε στο 71′, όταν ο ΠΑΟΚ ανέκτησε το προβάδισμα με επίσης πολύ ωραίο γκολ από τον Αμπντούλ Καμαρά.

Ο Ισπανός φορ είχε καταφέρει εκείνη τη σεζόν να σκοράρει και στα δύο ντέρμπι των “κιτρίνων” με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα στον πρώτο γύρο και στο “Κλεάνθης Βικελίδης” στο δεύτερο.

Στις δύο σεζόν που έμεινε στο ελληνικό πρωτάθλημα σκόραρε 3 γκολ στα δύο από τα τρία ντέρμπι κόντρα στο “Δικέφαλο του Βορρά”.

Δείτε εδώ το βίντεο

Προτεινόμενα Άρθρα