Τα… αλλάζει η Αλ Αΐν και κολλάει του Φετφατζίδη

από Γιώργος Γκάτος

Ο παίκτης είναι εκεί και βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις, όμως εφόσον δεν αλλάξει κάτι, ο ΑΡΗΣ θα κοιτάξει και άλλες προτάσεις

Και ενώ όλα έδειχναν ότι το “χρυσό” deal είχε ολοκληρωθεί, η ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα άλλαξε την τελευταία στιγμή τον τρόπο καταβολής του ποσού αλλά και μια σειρά από όρους στο συμβόλαιο του Γιάννη Φετφατζίδη.

Βασική προϋπόθεση στην συμφωνία του ΑΡΗ και της Αλ Αΐν ήταν ότι το ποσό των 1,7 εκατ. θα καταβληθεί άμεσα στους “Κιτρινόμαυρους”, με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ να έχει βάλει αυτή την “δικλίδα ασφαλείας” καθώς δεν είναι λίγες οι Αραβικές ομάδες που αμελούν τις υποχρεώσεις τους.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός επίσης δεν προτίθεται να συμφωνήσει με τους νέους όρους που του προσφέρει η Αλ Αΐν, όπως και ο ΑΡΗΣ που δεν δέχεται την τμηματική καταβολή του ποσού. Πόσο μάλλον όταν η προκαταβολή είναι μικρότερη από το 30%.

Την ίδια στιγμή, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ φαίνεται πως αφήνει αυτή την υπόθεση εφόσον δεν αλλάξει κάτι από την πλευρά των Αράβων, με το ενδιαφέρον άλλων ομάδων για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή να επανέρχεται και όλα να είναι ανοιχτά.

Προτεινόμενα Άρθρα