Απέρριψε πρόταση της Μπρίστολ Σίτι ο Τζέραρντ

από AllAboutARIS

Αρνητικά απάντησε ο προπονητής της Ρέιντζερς Στίβεν Τζέραρντ στην πρόταση που του κατέθεσε η Μπρίστολ Σίτι για να γίνει ο επόμενος προπονητής της αγγλικής ομάδας.

Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα “Daily Mirror” η ομάδα της Τσάμπιονσιπ έδωσε την ευκαιρία στον μύθο της Λίβερπουλ και της Εθνικής Αγγλίας να επιστρέψει από άλλο πόστο στο αγγλικό ποδόσφαιρο μετά από 5 χρόνια, όταν και αποχώρησε από τη Λίβερπουλ.

Ωστόσο, ο Άγγλος προπονητής θέλει να παραμείνει στη Ρέιντζερς και να κατακτήσει κάποιο σημαντικό τίτλο με τη σκωτσέζικη ομάδα. Ο 40χρονος τεχνικός βρίσκεται στη Γλασκώβη από το 2018 και η ομάδα έχει γίνει και πάλι διεκδικήτρια του πρωταθλήματος μετά την επάνοδο της στην πρώτη κατηγορία το 2016. Έτσι, ο Τζέραρντ θέλει να κάνει τη Ρέιντζερς και πάλι πρωταθλήτρια μετά από 10 χρόνια και έχει ισχυρό κίνητρο για να παραμείνει στον πάγκο της.

Μετά την άρνηση του Τζέραρντ, οι διοικούντες της αγγλικής ομάδας θα στραφούν στον επόμενο στόχο τους που είναι ο πρώην συμπαίκτης του Τζέραρντ στην Εθνική Αγγλίας και πλέον βοηθός προπονητή της Άστον Βίλα, Τζον Τέρι.

Προτεινόμενα Άρθρα