Ναζλίδης: "Θα συνεχίσω να υπηρετώ το ποδόσφαιρο στην ομάδα που αγαπώ από παιδί" (pic)

από AllAboutARIS

Για το νέο κεφάλαιο της μετά ποδοσφαιρικής του καριέρας έγραψε στα social media ο Θωμάς Ναζλίδης

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν team manager του ΑΡΗ, όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ νωρίτερα μέσα στην μέρα, έκανε τον απολογισμό των χρόνων ως εν ενεργεία παίκτης ενώ μίλησε για τη νέα πρόκληση και το πόστο που αναλαμβάνει στον αγαπημένο του σύλλογο.

Αναλυτικά το μήνυμα του team manager του ΑΡΗ, Θωμά Ναζλίδη στο instagram:

“Μετά από πολλά χρόνια ποδοσφαιρικής καριέρας με χαρές και στεναχώριες αλλά πάντα με ωραίες αναμνήσεις,δίνοντας πάντα ότι καλύτερο μπορούσα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και έξω από αυτόν και το σημαντικότερο γαι μένα αφήνωντας παντού φίλους και ανθρώπους που με εκτιμάνε και τους εκτιμώ,θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες που συνεργάστηκα μέσα από την καρδιά μου. Θα συνεχισω να υπηρετω αυτο που αγαπω απο εναν διαφορετικο ρολο αυτο του team manager της ομαδας που αγαπω απο μικρο παιδι. Kαλη αρχη με υγεια και επιτυχιες για την ομαδα μας.”

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Μετα απο πολλα χρονια ποδοσφαιρικης καριερας με χαρες και στεναχωριες αλλα παντα με ωραιες αναμνησεις,δινοντας παντα οτι καλυτερο μπορουσα μεσα στον αγωνιστικο χορο και εξω απο αυτον και τ σημαντικοτερο γαι μενα αφηνωντας παντου φιλους και ανθρωπους που μ εκτιμανε και τους εκτιμω,θελω να ευχαριστησω τους παντες που συνεργαστηκα μεσα απο την καρδια μου..θα συνεχισω να υπηρετω αυτο που αγαπω απο εναν διαφορετικο ρολο αυτο του team manatzer της ομαδας που αγαπω απο μικρο παιδι. .καλη αρχη με υγεια και επιτυχιες για την ομαδα μας ⚫ ⚫

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ναζλιδης θωμας/T.V.N. (@nazlidis__thomas) στις

Προτεινόμενα Άρθρα