"Είμαστε καλή ομάδα και πρέπει να το δείξουμε από το ξεκίνημα"

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο ΑΡΗΣ έδωσε το τελευταίο φιλικό του, με τον Βόλο, και ετοιμάζεται για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών του. Ο Άγγελος Χαριστέας μίλησε στους παίκτες στη σημερινή (6/9) προπόνηση.

Ο διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ έδωσε το σύνθημα για ένα καλό ξεκίνημα στη σεζόν. Επισήμανε στους ποδοσφαιριστές ότι τα φιλικά τελείωσαν και αρχίζουν τα επίσημα ματς.

“Έχουμε πολύ καλή ομάδα και πρέπει από το ξεκίνημα να το δείξουμε αυτό. Έχουμε πρόγραμμα βατό πρέπει να το εκμεταλλευτούμε και να κάνουμε νίκες που θα μας έχουν ψηλά στη βαθμολογία”, τόνισε ο Χαριστέας και ζήτησε από τους παίκτες συγκέντρωση, 100% σοβαρότητα, επαγγελματισμό και να δώσουν τα πάντα.

“Μην αδικήσετε τους εαυτούς σας, είστε πολύ καλοί παίκτες και πρέπει να τπ βγάλτε αρχής γενομένης από Λαμία. Σας έχουμε εμπιστοσύνη είμαστε καλά είμαστε δυνατοί για τη νέα χρονια που έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πιστεύω ότι θα έχουμε μια πετυχημένη χρονια να το πιστέψτε και εσείς και όλα θα πάνε καλά”, ήταν το μήνυμα του Άγγελου Χαριστέα.

Προτεινόμενα Άρθρα