Άνθρακες ο…θησαυρός!

από Γιώργος Γκάτος

Ο Σιαμπάνης ενημέρωσε εντός 48ωρου την ΠΑΕ ΑΡΗΣ που σύμφωνα με το άρθρο 30 είχε 5 μέρες στην διάθεσή της

Ο Έλληνας γκολκίπερ με επιστολή του, ενημέρωσε την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αλλά και την Superleague για τις ενέργειες που έχει κάνει ο ίδιος.

Αναλυτικά η επιστολή:

“Όπως γνωρίζετε ήδη, καθώς έχει λάβει το φως της δημοσιότητας το γεγονός, ότι κατέθεσα στο Τμήμα Αθλητικής Βίας της ασφάλειας της Θεσσαλονίκης, για το πρωτοφανές στη νεαρή καριέρα μου, περιστατικό, που υπέστη πριν από το παιχνίδι ΑΡΗΣ- ΠΑΟΚ, στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής, και για το οποίο ενημέρωσα αμέσως την ομάδα μου, όταν πρόσωπα, τα στοιχεία των οποίων έδωσα στις αρμόδιες αρχές, προσπάθησαν να με δωροδοκήσουν προκειμένου να έχω μειωμένη απόδοση, στον αγώνα που έλαβε χώρα την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020, μεταξύ ΑΡΗΣ- ΠΑΟΚ.

Προς γνώση και για τις δικές σας νόμιμες ενέργειες.”

Ο Μάριος Σιαμπάνης, μαζί με τον δικηγόρο του, ενημέρωσε εντός 48ωρου την ΠΑΕ ΑΡΗΣ που σύμφωνα με το Αρθρο 30, είχε 5 μέρες στην διάθεσή της. Η κατάθεση του Έλληνα γκολκίπερ έγινε χθες, η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ βγήκε χθες και η επιστολή στην Λίγκα, στις 14/12. Αντίστοιχη επιστολή θα στείλει και η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, κάτι το οποίο προβλέπεται από βάσει του κώδικα δεοντολογίας, αφού όλα βρίσκονται εντός των προθεσμιών.

Άνθρακες ο… θησαυρός λοιπόν. ΤΩΡΑ ΑΣ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΟΣΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ που αναφέρει ο παίκτης!

Θυμίζουμε άρθρο 29: ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ 300.000 ΕΥΡΩ

Προτεινόμενα Άρθρα