Αναπροσαρμογή συμβολαίου και… ευκαιρία σε Ντουάρτε!

από Αντώνης Γκάτζιος

Ενώ η αποχώρηση του Λερίν Ντουάρτε έμοιαζε σχεδόν βέβαιη, τα δεδομένα άλλαξαν και ο Ολλανδός θα παραμείνει στον ΑΡΗ μέχρι το τέλος του συμβολαίου του!

Είναι δεδομένο ότι μέχρι πρότινος ΑΡΗΣ και Ντουάρτε έψαχναν μία φόρμουλα για να χωρίσουν τους δρόμους τους. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα μετά από αρκετές συζητήσεις του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ, Αγησίλαου Τουμαζάτου, με τον παίκτη και έπειτα από αμοιβαίες υποχωρήσεις, βρέθηκε η φόρμουλα ώστε ο τελευταίος να παραμείνει στον ΑΡΗ μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του, το καλοκαίρι του 2022. Μία φόρμουλα η οποία σύμφωνα με πληροφορίες είναι συμφέρουσα και για τις δύο πλευρές  

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε μια αναπροσαρμογή του συμβολαίου του Ντουάρτε και ο παίκτης πλέον υπολογίζεται κανονικά. Από δω και πέρα, είναι θέμα Άκη Μάντζιου η ενσωμάτωσή του στο ροτέισον. Όταν ο προπονητής του ΑΡΗ κρίνει ότι ο Ολλανδός είναι έτοιμος, θα τον βάλει στα πλάνα του.

Ο ίδιος ο παίκτης θέλει να πάρει μία ευκαιρία για να δείξει ότι αξίζει μια θέση στον ΑΡΗ. Ο χρόνος θα δείξει αν θα τα καταφέρει.

Προτεινόμενα Άρθρα