Μαρτίνης: "Πάθος και ομαδικότητα για τη νίκη, να διακριθώ με τον ΑΡΗ" (vid)

από AllAboutARIS

Ο Απόστολος Μαρτίνης σε δηλώσεις του στην NOVA αναφέρθηκε στα στοιχεία που θα δώσουν αύριο στον ΑΡΗ τη νίκη κόντρα στον Αστέρα, και παράλληλα αναφέρθηκε στις εμπειρίες που βιώνει στην ομάδα αλλά και τις φιλοδοξίες του.

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα: “Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, πρέπει να δώσουμε το 100%, να παίξουμε καλά και το πιο σημαντικό να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.”

Τα στοιχεία που θα δώσουν το τρίποντο στον ΑΡΗ: “Χρειάζεται πάθος, ομαδικότητα και να παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας.”

Πως βιώνει την εμπειρία του στον ΑΡΗ: “Η ομάδα έχει όλα τα στοιχεία που προανέφερα. Θέλουμε να κερδίζουμε και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Αυτό πράττουμε και έτσι θα συνεχίσουμε.”

Για τον Κώστα Μήτρογλου: “Είναι μεγάλος παίκτης, προσπαθώ να κερδίσω πράγματα από αυτόν. Σίγουρα θα βοηθήσει την ομάδα.”

Οι προσωπικοί του στόχοι: “Θέλω να παίξω με τον ΑΡΗ και να διακριθώ.”

Για την συμπαγή άμυνα της φετινής σεζόν: “Αυτό το στοιχείο δείχνει πολλή δουλειά. Προπονούμαστε επιθετικά, αμυντικά, και τακτικά.”

Τις εμπειρίες που λαμβάνει από τους συμπαίκτες του: “Προσπαθώ να πάρω στοιχεία από όλους αλλά παράλληλα εστιάζει και στους Ιωάννου, Γκάνεα και Σάκιτς που παίζουμε στις ίδιες θέσεις. Στόχος μου είναι η βελτίωση.”

Προτεινόμενα Άρθρα