Ηρθαν για να του κόψουν βαθμούς

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μέχρι να τελειώσει το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, υπήρχαν κουβέντες αλλά όχι κάτι ξεκάθαρο όσον αφορά τις αποφάσεις των διαιτητών για τις οποίες φώναζε ο ΑΡΗΣ.

Με το τέλος του αγώνα και αφού τα στιγμιότυπα των φάσεων μπήκαν στο επίκεντρο, αποδείχθηκε ξεκάθαρα το “έργο” της χθεσινής διαιτησίας στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ο ΑΡΗΣ γκέλαρε αγωνιστικά από τη δική του πλευρά, ακόμα κι έτσι όμως είδε Βάτσιο, βοηθούς και Μανούχο να… φρόντίζουν για τις λεπτομέρειες ώστε να μην πάρει ούτε σε αυτές το “τρίποντο”.

Η φάση με το οφσάιντ του Μπερτόγλιο είναι το τάχα θέατρο του Γκάμα, που είναι ξεκάθαρο πέναλτι, αποτελούν τον ορισμό της αλλοίωσης αποτελέσματος χθες στο “Βικελίδης”.

Αν προσθέσουμε σε αυτά το χτύπημα του Αριγίμπι στον Σάσα, τη δεύτερη κίτρινη που έπρεπε να δει ο Μεντίνα και κάποιες λάθος αποφάσεις του Βάτσιου στο πειθαρχικό, τότε φυσικά η ευθύνη των διαιτητών γίνεται ακόμα μεγαλύτερη, Οπως και εκείνη του Κλάτενμπεργκ. 

Το γεγονός ότι κάτι δεν πήγαινε καλά χθες κυρίως απο φάσεις όπως τη σηκωμένη σημαία του βοηθού ενώ ήταν ένα μέτρο πίσω και φυσικά τον τρόπο που… δεν λειτούργησε ο Μανούχος στο VAR. Ούτε στο οφσάιντ αλλά ούτε και στο πέναλτι που έπρεπε να δοθεί στον Γκάμα. 

Προτεινόμενα Άρθρα