«Στηριζόμαστε στο καλό κλίμα»

από AllAboutARIS

Ο αρχηγός του ΑΡΗ, Αντώνης Ασημακόπουλος, μίλησε από την Φλώρινα όπου η μπασκετική ομάδα κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασία της.

Ο αρχηγός του ΑΡΗ, Αντώνης Ασημακόπουλος, μίλησε από την Φλώρινα όπου η μπασκετική ομάδα κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασία της.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είναι πάρα πολλά τα τρεξίματα αλλά ευτυχώς έχουμε φτιάξει μία πολύ ευχάριστη παρέα. Βλέπουμε σημεία βελτίωσης και αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε» ενώ για την επίσκεψη στον σύνδεσμο του Super 3 Φλώρινας:

«Ήταν πολύ ωραία χθες. Επισκεφτήκαμε το σύνδεσμο και τα παιδιά μας άφησαν άφωνους. Περάσαμε πάρα πολύ ωραία και ξεφύγαμε από την ρουτίνα ξενοδοχείο προπόνηση. Βγήκαμε φωτογραφίες μιλήσαμε και γενικότερα περάσαμε  πάρα πολύ ωραία. Οι άνθρωποι είναι πολύ φιλόξενοι και μας τον δείχνουν καθημερινά με αποκορύφωμα  τον Super 3».

Για το κλίμα ανάμεσα στους αθλητές είπε:
«Στηριζόμαστε στο καλό κλίμα. Μας βοήθησε πάρα πολύ πέρσι που φάνηκαν και τα αποτελέσματα. Φέτος η ομάδα ξεκινάει με έναν βασικό κορμό και προσπαθούμε να δείξουμε και στους νέους την σωστή κατεύθυνση, γιατί από ταλέντο και σαν χαρακτήρες είναι άριστοι άρα τα αποτελέσματα θα φανούν. Παρά το νεαρό της ηλικίας είναι πολύ ώριμοι για να καταλάβουν που ήρθαν και τις απαιτήσεις».

Για το τουρνουά στην Φλώρινα είπε:
«Περιμένουμε να δούμε την ομάδα να επικοινωνεί την ομάδα στο παρκέ. Να βγάλουμε τα πλάνα που δουλέψαμε στην προπόνηση. Να δούμε πως μπορούμε να προσαρμοστούμε απέναντι σε ομάδες με ποιότητα. Να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας με ομάδες όπως η Λουκόιλ που παίζει στην Ευρώπη. Είναι λογικό να βγει κάποια κούραση αλλά είναι ακόμη νωρίς. Το καλό τεστ θα είναι στην Γερμανία όπου θα δείξουμε τα δείγματα της δουλειάς».

Τέλος για τους δύο τραυματίες Σαρικόπουλο και Χαντ τόνισε:
«Φυσικά και τους έχουμε στο μυαλό μας. Παιδιά όπως ο Σαρικόπουλος και ο Χαντ ήταν από πέρσι και θεωρούν αυτή την προσπάθεια και δική τους. Αλλά δεν πρέπει να βιαστούν γιατί η υγεία είναι απάνω από όλα. Θεωρώ ότι η μέση λύση θα βρεθεί κι όλα θα πάνε καλά».

Προτεινόμενα Άρθρα