Μπροστάρης ο Ουντότζι

από AllAboutARIS

Συγκινητικός ο Ουντότζι, προσπάθησε ο Οικονομόπουλος, καλός ο Ιμπε μελανό σημείο οι μυϊκοί τραυματισμοί.

ΔΙΟΥΔΗΣ: Επέστρεψε μετά από δυο παιχνίδια και ήταν καλός στις λίγες φορές που χρειάστηκε να επέμβει, όπως στο σουτ του Μπόγιοβιτς.

ΨΥΧΟΓΙΟΣ: Τρεις φορές ανέβηκε στο πρώτο ημίχρονο και στη μια από αυτές αν έκανε καλύτερο σουτ θα μπορούσε να σκοράρει κιόλας. Αμυντικά δεν είχε προβλήματα. Στην επανάληψη και αυτός έβγαλε πρόβλημα και ολοκλήρωσε με τα χίλια ζόρια το παιχνίδι.

ΠΟΥΛΙΔΟ: Σε ένα ματς που δεν απειλήθηκε ο χώρος ευθύνης του, ο Ισπανός έβγαλε δίχως προβλήματα το παιχνίδι.

ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ: Αθόρυβος ο μπακ των κιτρίνων. Ούτε ανέβηκε ιδιαίτερα, φρόντισε να μην εκτεθεί και να διεκπεραιώσει την αποστολή που του ανέθεσε ο Μιλίνκοβιτς.

ΕΛΣΝΕΡ: Ο Μιλίνκοβιτς τον διατήρησε στο κέντρο της άμυνας και ήταν και πάλι θετικός με την απαραίτητη υποσημείωση ότι δεν πιέστηκε η άμυνα του ΑΡΗ. Είχε μια σωτήρια επέμβαση στο πρώτο ημίχρονο σε σέντρα που πήγαινε στον αμαρκάριστο Μπόγιοβιτς.

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΟΣ:  Επαιξε μόλις 25΄ αφού αναγκάστηκε να βγει λόγω μυϊκού τραυματισμού.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Ξεκίνησε ως ο μοναδικός αμυντικός χαφ αλλά με την είσοδο του Οικονομόπουλου, πήγε λίγο πιο μπροστά και προσπαθούσε να βοηθήσει τους Αγκάνθο και Σταυρόπουλο από τα αριστερά χάνοντας και μια ευκαιρία. Στην επανάληψη τραυματίστηκε νωρίς και κατέβαλε συγκινητική προσπάθεια να τελειώσει το ματς

ΤΑΤΟΣ: Λίγα πράγματα από τον πλει μέικερ του ΑΡΗ που όλο κι όλο είχε ένα καλό σουτ στην εστία. Και αυτός τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε. 

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: Στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε αριστερά αντί για δεξιά χωρίς να φανεί όντας καλά κλεισμένος. Στην επανάληψη πήγε στη φυσική του θέση αλλά έπαιξε μόλις 12΄ αφού έγινε αλλαγή. Μάλλον επηρεασμένος από τον τραυματισμό του κινήθηκε σε πολύ ρηχά νερά.

ΟΥΝΤΟΤΖΙ: Ο κορυφαίος του  ΑΡΗ. Όταν όλοι οι υπόλοιποι απλά δεν μπορούσαν, ο νιγηριανός έμοιαζε ο μόνος που είχε δυνάμεις. Ταλαιπώρησε αφάνταστα τον Μελίσση στην επανάληψη και πήρε πολλά φάουλ και προσπάθειες. 

ΑΓΚΑΝΘΟ: Επιστροφή σε αγώνα πρωταθλήματος για τον Ισπανό που αν και φαινόταν καθαρά η μακρά απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους, ιδίως σε κάποια σπριντ, είχε δοκάρι, έκανε πιο επικίνδυνη την επίθεση του Αρη αλλά κινήθηκε αρκετά εκτός περιοχής.

ΑΛΛΑΓΕΣ 

ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ: Μπήκε νωρίς στο ματς και ήταν από τους πιο δραστήριους και φιλότιμους. Βοήθησε τόσο αμυντικά με τα τρεξίματά του όσο και επιθετικά, παραλίγο στο 79΄ να σκοράρει κιόλας. Μετά τον τραυματισμό του Τριανταφυλλάκου ο ΑΡΗΣ θα τον χρειαστεί.

ΙΜΠΕ: Μπήκε αλλαγή στο 57΄ και βοήθησε με το στρωτό ποδόσφαιρο που προσπάθησε να παίξει. Θα γινόταν ήρωας αν έστελνε την μπάλα στα δίχτυα στο 93΄.

ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ: Μπήκε σε ένα διαφορετικό ρόλο από αυτόν που τον έχουμε συνηθίσει, μακριά από την περιοχή. Το πάθος και η διάθεση δεν του έλειψαν.

Προτεινόμενα Άρθρα