«Κλειδώνουν» τα χαφ με Οικονομόπουλο

από AllAboutARIS

Η καλή παρουσία του 22χρονου μέσου λύνει τα χέρια του σέρβου τεχνικού για τις θέσεις των αμυντικών μέσων στον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Η ετοιμότητα που έδειξε ο Μπάμπης Οικονομόπουλος ως αμυντικό χαφ όταν κλήθηκε από τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς να αγωνιστεί στα δυο παιχνίδια με Ολυμπιακό Βόλου και Παναιτωλικό λύνει τα χέρια του σέρβου τεχνικού. Και αυτό γιατί η μονιμοποίηση του Ελσνερ στο πλευρό του Πουλίδο στα στόπερ, και ο τραυματισμός του Τριανταφυλλάκου τον οδηγεί τον Μιλίνκοβιτς στην απόφαση να επαναφέρει το σχήμα με τους δυο αμυντικούς χαφ στην ευθεία.

Ο ένας από αυτούς θα είναι όπως όλα δείχνουν ο 22χρονος μέσος που φαίνεται να κερδίζει την εμπιστοσύνη του σέρβου τεχνικού. Δίπλα του θα αγωνιστεί ο Γιάννης Παπαδόπουλος που δεν έχει κάποιο πρόβλημα αν και αποχώρησε με συνεχείς μυϊκούς σπασμούς την περασμένη Κυριακή και ο Τάτος θα έχει το γνώριμο ελεύθερο ρόλο του.

Ο προπονητής του ΑΡΗ επιθυμεί να καθιερώσει ένα βασικό κορμό παικτών που θα αποτελούν τις κύριες επιλογές του ώστε να δουλεύει μέσα στην εβδομάδα πάνω στην τακτική και να προχωρά σε αλλαγές όταν υπάρχουν τιμωρίες και τραυματίες. Ήδη έχει ξεχωρίσει ένα γκρουπ 20 περίπου παικτών και με αυτούς περνάει το μεγαλύτερο διάστημα της εβδομάδας.

Προτεινόμενα Άρθρα