Πυγμάχοι έτοιμοι για… πρωτάθλημα

από AllAboutARIS

Χρήσιμα συμπεράσματα για τους Γκάβεζο και Κωστίδη

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες πυγμαχίας τύπου σπαρινγκ που διοργάνωσε το τμήμα πυγμαχίας του Α.Σ ΑΡΗ το Σάββατο 5/10 στο γήπεδο Κλεάνθης Βικελιδης .Το παρόν έδωσαν 7 ομάδες από την Β. Ελλάδα με 22 πυγμάχους όπου αγωνίστηκαν σε όλες τις κατηγορίες κιλών και ηλικιών . Στην πλειοψηφία των αγώνων πήραν μέρος αθλητές της κατηγορίας παίδων μιας και το πρωτάθλημα τους θα διεξαχθει σε λίγες ήμερες στην Ελευθερούπολη Καβάλας από 18 – 21 Οκτώβριου.

Αυτοί ήταν και οι τελευταίοι αγώνες που έγιναν εν όψη του πρωταθλήματος ώστε οι προπονητές να δουν την ετοιμότητα των αθλητών τους σε θέματα τεχνικής και τακτικής και να βγάλουν τα συμπεράσματα τους για τις δυνατότητες αλλά και τις αδυναμίες των μικρών πυγμάχων.

Οι προπονητές του ΑΡΗ Γκαβεζος Γιώργος και Κωστίδης Στέργιος έβγαλαν τα συμπεράσματα τους και ικανοποιημένοι από την προσπάθεια των πυγμάχων τους θα προβούν στις κατάλληλες ενέργειες ώστε να οι αθλητές τους να δώσουν το καλύτερο εαυτό τους για διακρίσεις στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Για τον ΑΡΗ αγωνιστήκαν στην κατηγορία ανδρών οι Ζαρτιασβιλι Αλέξης Κολασης Αντώνης , στην κατηγορία παίδων οι Ασκαρελης Αλέξανδρος ,Μιχαλιός Γιώργος , Αμανατιδης Κλεισθένης , Κοσμάς Παναγιώτης και στην κατηγορία γυναικών οι Κοντούλη Στέλλα και Γιαντση Χαρά.

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων , η παιδική ακαδημία πυγμαχίας του Α.Σ ΑΡΗ η οποία αποτελείται από παιδιά ηλικίας 5 -12 ετών πραγματοποίησε επίδειξη

Προτεινόμενα Άρθρα