Προληπτικά ατομικό ο Τριανταφυλλάκος

από AllAboutARIS

Μόνος του προπονήθηκε για καθαρά προληπτικούς λόγους ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος, που θα είναι στη διάθεση του Μιλίνκοβιτς για το παιχνίδι της Βέροιας.

Η προετοιμασία του ΑΡΗ για το κυριακάτικο παιχνίδι στη Βέροια συνεχίστηκε με πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο». Σε αυτήν δεν συμμετείχε ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος, ο οποίος έχει ξεπεράσει τη θλάση στον δικέφαλο αλλά για προληπτικούς λόγους έκανε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα.

Αντιθέτως, σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης επανήλθε ο Άντι Ρένια, που ξπέρασε τον τραυματισμό του και ο Σωκράτης Διούδης που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική Ελπίδων. Αύριο, θα προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα και ο Ηλίας Σταυρόπουλος, που βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής Νέων. Ουσιαστικά η μοναδική απουσία για το ματς της Κυριακής θα είναι αυτή του τιμωρημένου Νίκου Τσουμάνη, ο οποίος αποβλήθηκε στη Νέα Σμύρνη.

Το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε αποκατάσταση για όσους αγωνίστηκαν στο χθεσινό φιλικό με την Καστοριά. Η ομάδα θα προπονηθεί ξανά αύριο το πρωί στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Προτεινόμενα Άρθρα