Στην Αθήνα για αδειοδότηση

από AllAboutARIS

Προσέχουν για να έχουν στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Αυτήν την πολύ εύστοχη παροιμία του θυμόσοφου λαού φαίνεται να ενστερνίζονται στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ κι έτσι αύριο προγραμματίστηκε ταξίδι στην Αθήνα για τη διεκπεραίωση της υπόθεσης της αδειοδότησης για τη νέα σεζόν.

Καταληκτική ημερομηνία για τις αδειοδοτήσεις των ΠΑΕ είναι η 31η Μαρτίου και σύμφωνα με αυτή την ημερομηνία καταστρώνονται τα πλάνα των διοικούντων της ΠΑΕ η οποία κάνει από νωρίς όπως φαίνεται γρήγορες κινήσεις για να έχει ο ΑΡΗΣ του χρόνου αδειοδότηση.

Εκπρόσωπος της ΠΑΕ στο γραφείο αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο λογιστής και σύμβουλος φορολογικών υποθέσεων, Μπάμπης Κωτσιόπουλος ο οποίος έχει εμπειρία σε θέματα σχετικά. Μάλιστα αυτός είναι και ο λόγος που ο τελευταίος δεν θα δώσει το παρών ως μάρτυρας υπεράσπισης στην υπόθεση του άρθρου 99. Mαζί του παρούσα θα είναι η διευθύντρια των γραφείων της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Έμυ Βουτσά, η οποία όλα αυτά τα χρόνια “τρέχει” τα σχετικά θέματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την τελευταία φορά που παραβρέθηκε ο κος Κωτσιόπουλος στο γραφείο αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ ήταν μαζί με τον Γιάννη Κόντη, όπου ο ένας κατηγορούσε τον άλλο για τη μη αίσια έκβαση της υπόθεσης.

Προτεινόμενα Άρθρα