Ερήμην για Λυπημένο, Τσέροβιτς

από AllAboutARIS

Συνολικά 80.000 ευρώ πρέπει να καταβάλουν οι "κίτρινοι" στους δύο μάνατζερ

Ερήμην δικάστηκε για τις υποθέσεις Λυπημένου και Τσέροβιτς ο ΑΡΗΣ, όπως αποκάλυψε ο Σπύρος Χριστοφορίδης, μιλώντας στην εκπομπή “AllAboutARIS On Air”.

Όπως ανέφερε ο νομικός του ΑΡΗ, η ομάδα δικάστηκε ερήμην επί διοικήσεως Σκόρδα και καταδικάστηκε για 80.000 ευρώ (όπως υποστήριζε ο κ. Παναγόπουλος), αφού ο τότε πρόεδρος, επέλεξε να μην δώσει το παρών η ΠΑΕ, όπως συνέβη και σε άλλες περιπτώσεις (ΠΧ Σηφάκη στην ΕΕΟΔΕΠ) κάτι που κανείς δεν μπορεί αντιληφθεί γιατί συνέβη.

Φυσικά, πρέπει να σημειωθεί πως οι δυο περιπτώσεις αφορούσαν οφειλές τη διοίκησης Αθανασιάδη, όπως βέβαια αντίστοιχα και η διοίκηση Αθανασιάδη, υποστηρίζει ότι αναγκάστηκε να προβεί σε πληρωμές της προηγούμενης διοίκησης. Γιατί, ανεξάρτητα από το ποιος είναι το πρόσωπο της διοίκησης, η ΠΑΕ έχει συνέχεια. Για αυτό και η διοίκηση Ηλιάδη καλείται να αντιμετωπίσει τα λάθη, τις παραλείψεις και τα χρέη των προηγούμενων διοικησεων. Και φυσικά δεν αφήνει τις όποιες υποθέσεις να δικάζονται ερήμην γιατί στην τελική, ανεξάρτητα από πρόσωπα, την πληρώνει ο ΑΡΗΣ.

Προτεινόμενα Άρθρα