Πισωγύρισμα…

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ παρουσιάστηκε κάκιστος στο παιχνίδι κόντρα σε μία μετριότατη ομάδα όπως ο Πλατανιάς και γνώρισε μία ήττα με 1-2 που τον έφερε και πάλι πίσω στην βαθμολογία.

Ο ΑΡΗΣ παρουσιάστηκε κάκιστος στο παιχνίδι κόντρα σε μία μετριότατη ομάδα όπως ο Πλατανιάς και γνώρισε μία ήττα με 1-2 που τον έφερε και πάλι πίσω στην βαθμολογία.

Ο ΑΡΗΣ πλήρωσε τις απουσίες βασικών παικτών, αλλά κυρίως τα λάθη τόσο του προπονητή του, όσο και των παικτών στην ροή του αγώνα.

Ο Μιλίνκοβιτς παρέταξε τον ΑΡΗ με τον Διούδη κάτω από τα δοκάρια, κεντρικό αμυντιό δίδυμο τους Έλσνερ, Ηρακλή, τον Ψυχογιό δεξιά και τον Μαργαρίτη αριστερά στα μπακ. Στα χαφ Νταμαρλής, Παπαδόπουλος και Τριανταφυλλάκος αποτελοούσαν την τριπλέτα, ενώ στην επίθεση Ίμπε και Τάρος στα άκρα έψαχναν τον Ουντότιζ στην κορυφή της επίθεσης.

Στο 6 ένα φάουλ του Τάτου έφυγε άουτ, ενώ ο ΑΡΗΣ έφτασε κοντά στο γκολ στο 20 όταν ο Ίμπε πέρασε ωραία για τον Ουντότζι αλλά η κεφαλιά του τελευταίου έφυγε λίγο άουτ. Ο ΑΡΗΣ σαφέστατα δυσκολεύονταν με τον Τάτο να μην μπορεί να προσφέρει στα άκρα όπως από τον άξονα και τον Ουντότζι να έχει προβλήματα με την προσαρμοσμένη πάνω του άμυνα.

Στην ουσία με αυτό το σχήμα ο ΑΡΗΣ έχασε ένα ημίωρο χωρίς ουσιαστική πίεση προς την εστία του Πλατανιά παρά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι έκαναν πολλά λάθη.

Ο Μιλίνκοβιτς από την μία έβλεπε την ομάδα του να μην απειλείται καθόλου, αλλά παράλληλα να δυσκολεύεται πάρα πολύ και να απειλήσει και παρόλα αυτά να μην αλλάζει κάτι στην διάταξη της ομάδας με εξαίρεση το τελευταίο πεντάλεπτο που πήγε ο Τάτος στην κορυφή και ο Ουντότζι πλάγια ίσως και λόγω τραυματισμού.

0-1 ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΡΟΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Και ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν καν επιχειρήσει σουτ προς την εστία του Διούδη στο 43 άνοιξαν το σκορ με τον Τόρες να βρίσκει την μπάλα στην κίνηση μετά από σέντρα του Μοράλ και να πετυχαίνει το 0-1 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μιλίνκοβιτς και λόγω του σκορ, άλλαξε το πολύ αμυντικογενές σχήμα του χωρίς όμως να κάνει και κάποια αλλαγή προσώπου. Απλά πέρασε τον Παπαδόπουλο σε ρόλο αριστερού χαφ και τον Τάτο πίσω από τον Ουντότζι. Ο ΑΡΗΣ πίεσε αρκετά κερδίζοντας συνεχόμενα κόρνερ. Στο 50 ο Παπαδόπουλος απείλησε με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή το οποίο εξουδετέρωσε με διπλή προσπάθεια ο Γεωργαλίδης.
Στο επόμενο λεπτό ο Ουντότζι μετά από σέντρα του Ψυχογιού, σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΙ ΙΜΠΕ ΣΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ

Ο Μιλίνκοβιτς θέλησε να δώσει ταχύτητα στα άκρα και έτσι πέρασε στο 57 τον Σταυρόπουλο αντί του Ίμπε που για δεύτερο παιχνίδι δεν κατάφερε να βοηθήσει. Από την άλλη αν και πίσω στο σκορ ο Σέρβος τεχνικός εξακολουθούσε να μην περνάει στο ματς κάποιον εκ των Μανιά, Αγγελούδη με αποτέλεσμα να… χαραμίζεται στην κορυφή και ο Ουντότζι.

ΜΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ

Η είσοδος ενός καθαρόαιμου φορ ήταν επιτακτική ανάγκη και τελικά ο Μιλίνκοβιτς πέρασε τον Μανιά στο 64 στην θέση του Παπαδόπουλου με την παράλληλη μετατόπιση του Ουντότζι στα άκρα. Αλλαγή που έπρεπε να γίνει νωρίτερα και ο Μιλίνκοβιτς άργησε να κάνει με βάση την εικόνα του ΑΡΗ.
Στο 65 ο Πλατανιάς απείλησε για δεύτερη φορά στο ματς με τον Αγκιλέρα από καλή θέση μέσα από την περιοχή να σουτάρει άουτ.

ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΠΕΝΑΛΤΙ, ΕΒΑΛΕ ΓΚΟΛ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΗΘΗ ΥΠΟΠΤΟ!!!

Στο 71 ο Ψυχογιός μπήκε μέσα στην περιοχή και προσπάθησε να βγάλει την σέντρα, αλλά ο Φαίσκα σχεδόν μπλόκαρε την μπάλα πέφτοντας για να διώξει σε κόρνερ. Ο Τάτος εκτέλεσε το κόρνερ και ο Ουντότζι με άπιαστη κεφαλιά σκόραρε για το 1-1 στο 72.

Ο ΑΡΗΣ ΠΙΕΖΕ, Ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΣΚΟΡΑΡΕ

Και ενώ ο ΑΡΗΣ πίεζε για το δεύτερο γκολ ο Πλατανιάς κατάφερε να εκμεταλλευτεί τα κενά στην άμυνα της ομάδας του Μιλίνκοβιτς και να πάρει και πάλι προβάδισμα καθώς ο Γουνδουλάκης έφυγε στο 83 στην πλάτη της άμυνας του ΑΡΗ και να πετύχει το 1-2 και πάλι κόντρα στην ροή του αγώνα.
Ο ΑΡΗΣ δεν μπόρεσε να αντιδράσει μετά το σοκ του δεύτερου γκολ και έτσι ο Πλατανιάς πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και ο ΑΡΗΣ έμεινε χωρίς νίκη εντός έδρας μετά από 4 παιχνίδια στο Βικελίδης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΡΗΣ (Μιλίνκοβιτς): Διούδης, Ψυχογιός, Έλσνερ, Ηρακλής, Μαργαρίτης, Νταμαρλής (84 Σουνάς), Τριανταφυλλάκος, Παπαδόπουλος(64 Μανιάς), Ίμπε (57 Σταυρόπουλος), Τάτος, Ουντότζι

Πλατανιάς (Ουζουνίδης): Γεωργαλίδης, Ζουμπουλάκης, Δημήτρης (71 Ραφαέλ), Φερνάντεζ, Φάϊσκά, Σιώπης, Τετέ, Αγκιλέρα(85 Ιντζίδης), Τόρρες, Μοράλ, Μπέλιτς (66 Γουνδουλάκης).

Προτεινόμενα Άρθρα