Σε κακή μέρα τα ατού του ΑΡΗ

από AllAboutARIS

Σκόρερ και πάλι ο Ουντότζι, σε ρηχά νερά οι χαφ και ο Ιμπε.

ΔΙΟΥΔΗΣ:
Στη φάση του πρώτου γκολ του Τόρες η αντίδρασή του δεν ήταν γρήγορη και φέρει ευθύνη. Ασφαλώς και δεν ευθύνεται για το δεύτερο γκολ.

ΨΥΧΟΓΙΟΣ:
Είχε φοβερή διάθεση, αστείρευτες δυνάμεις, αφού ανέβηκε πολλές φορές όλη την πλευρά του, τη στιγμή που είχε να αντιμετωπίσει τον επικίνδυνο Μοράλ.

ΕΛΣΝΕΡ:
Συνεχίζει τις θετικές εμφανίσεις του ως στόπερ. Είχε καλές τοποθετήσεις, ψυχραιμία στις μεταβιβάσεις του, και μια σωτήρια επέμβαση στα πόδια του Τόρες στη φάση του 95΄. 

ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ: Τον εμπιστεύτηκε για δεύτερο σερί παιχνίδι ο Μιλίνκοβιτς και δεν τον διέψευσε. Ηταν αποτελεσματικός στο μαρκάρισμα του Μπέλιτς που δεν του δημιούργησε προβλήματα, ανέβηκε 2-3 φορές αλλά δεν του βγήκαν οι σέντρες.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Του πάει πιο πολύ η θέση του αμυντικού χαφ. Στη φάση του πρώτου γκολ έχασε τον Τόρες, στις υπόλοιπες τον έπαιξε καλά.

ΝΤΑΜΑΡΛΗΣ: Ξεκίνησε πολύ καλά, έκοβε τα πάντα στο πρώτο 20λεπτο, είχε σωστές τοποθετήσεις, σίγουρες πάσες, καθαρό μυαλό και γενικά από τους τρεις χαφ ήταν αυτός που διασώθηκε.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Συνεχίζει τις χαμηλές πτήσεις ο 24χρονος χαφ που δεν βοηθάει ούτε στο ανασταλτικό κομμάτι, ούτε πατάει περιοχή από την πίσω ζώνη. Είχε ένα καλό σουτ στην εστία του Γιωργαλλίδη.

ΤΑΤΟΣ: Δεν έκανε το σούπερ παιχνίδι και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο παίζοντας αριστερά ήταν ακίνδυνος. Για ένα ακόμη παιχνίδι από δικό του στημένο ο ΑΡΗΣ πέτυχε γκολ. Πρέπει όμως να βρεθεί τρόπος να απειλεί και ο ίδιος.

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΟΣ: Σε μέτριο βράδυ ο Σερραίος, με αρκετά λάθος κοντρόλ και αδυναμία να συνεισφέρει στο δημιουργικό κομμάτι. Στην επανάληψη ήταν κάπως καλύτερος αλλά μακριά από αυτά που μπορεί να δώσει.

ΟΥΝΤΟΤΖΙ: Συνεπής στο ραντεβού του με τα δίχτυα, εξελίσσεται στον πιο χρήσιμο παίκτη στην ενδεκάδα. Στο πρώτο ημίχρονο χάθηκε ανάμεσα στα στόπερ και τα αμυντικά χαφ του Πλατανιά αλλά είχε και την μοναδική καλή στιγμή της ομάδας του.

ΙΜΠΕ: Σε φθίνουσα πορεία στα τελευταία παιχνίδια, δεν βοηθάει και ίσως θα πρέπει να μείνει στον πάγκο. Δεν είχε νεύρο, διάθεση, δεν έβγαλε ενέργεια και σίγουρα δεν μπορεί να παίξει στη γραμμή.

ΑΛΛΑΓΕΣ 

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: Μπήκε αντί του Ιμπε και τουλάχιστον πήρε δυο κόρνερ, μερικά φάουλ. 

ΜΑΝΙΑΣ: Μπήκε με φοβερή διάθεση στο παιχνίδι, και αμέσως φάνηκε η διαφορά αφού γέμισε την περιοχή του Πλατανιά. Ίσως έπρεπε να μπει νωρίτερα.

ΣΟΥΝΑΣ: Μπήκε και πάλι όταν ο ΑΡΗΣ είχε δεχθεί το δεύτερο γκολ και σε ένα σημείο που είχε επέλθει ψυχολογικό σοκ στην ομάδα. Είχε πάντως καλές επαφές με την μπάλα. Χρειάζεται παιχνίδια.

Προτεινόμενα Άρθρα