Στον «αέρα» οι μεταδόσεις του κυπέλλου

από AllAboutARIS

Οι οφειλές της εταιρείας παραγωγής προς τους τεχνικούς και η προειδοποίηση των τελευταίων για απεργία θέτει σε κίνδυνο τις μεταδόσεις αρκετών αγώνων, μεταξύ αυτών και της αναμέτρησης του ΑΡΗ με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Πολύ σοβαρό είναι το ενδεχόμενο να μην υπάρξουν αθλητικές τηλεοπτικές μεταδόσεις στη Βόρεια Ελλάδα την Τετάρτη και την Πέμπτη. Αιτία, είναι η απόφαση των τεχνικών να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα από την εταιρεία «ABC productions», η οποία έχει αναλάβει την παραγωγή της τηλεοπτικής κάλυψης των αγώνων.

Οπως αναφέρει το «parousiazw.gr», η Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Βορείου Ελλάδος (ΕΤΙΤΒΕ) με εξώδικο που απέστειλε ζητά την καταβολή των δεδουλευμένων, σε διαφορετική περίπτωση θα προχωρήσει σε 48ωρη απεργία στις συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Με το εξώδικο η ΕΤΙΤΒΕ καλεί την εταιρεία να διευκρινίσει μέχρι αύριο το απόγευμα πώς θα αποπληρώσει τα δεδουλευμένα και να προσδιορίσει τους τρόπους αμοιβή από εδώ και πέρα.

Οι αγώνες που κινδυνεύουν με… τηλεοπτικό σκοτάδι είναι για το κύπελλο Ελλάδας στο ποδόσφαιρο ΑΡΗΣ-Ολυμπιακός Β., Ξάνθη-Ηρακλής, Απόλλων Καλαμαριάς-Πανιώνιος, Αιγινιακός-ΠΑΣ Γιάννινα, Πανθρακικός-Νίκη Βόλου, τα δικαιώματα των οποίων έχει η τηλεόραση του OTE και το ΠΑΟΚ-Άνκαρα για το Eurocup τα δικαιώματα του οποίου έχει η Nova.

Προτεινόμενα Άρθρα