Με Σταυρόπουλο, Σουνά στις πτέρυγες

από AllAboutARIS

Μοναδικό ερωτηματικό ο παίκτης που θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης.

Η απόφαση του Ζόραν Μιλίνκοβιτς να ξεκουράσει τον Σαλόζε Ουντότζι αλλά και να αφήσει εκτός αποστολής τρεις παίκτες που δεν τα πήγαν καθόλου καλά στο ματς με τον Πλατανιά (Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλάκος, Ίμπε) διαφοροποιεί κατά πολύ το αρχικό σχήμα της ομάδας.

Μοναδικό ερωτηματικό το ποιος θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης. Ο Νταβίντ Αγκάνθο έχει τις γνωστές ενοχλήσεις στο γόνατο και ίσως να προφυλαχθεί από την αρχή. Αν αυτό συμβεί τότε ένας εκ των Αγγελούδη-Μανιά θα ξεκινήσει. Το πιθανότερο πάντως είναι να παίξει από την αρχή ο Ισπανός.

Από εκεί και πέρα στην άμυνα θα υπάρχει μία μόνο αλλαγή σε σχέση με το προηγούμενο επίσημο παιχνίδι. Ο Πουλίδο που επιστρέφει από τιμωρία θα παίξει δίπλα στον Έλσνερ ενώ στα άκρα της άμυνας ο Ψυχογιός θα διατηρηθεί δεξιά και ο Μαργαρίτης αριστερά.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής Οικονομόπουλος και Ηρακλής θα έχουν ρόλο αμυντικών χαφ ενώ μπροστά τους θα παίξει ο Τάτος. Στις πτέρυγες θα ξεκινήσουν οι νεαροί Σταυρόπουλος, Σουνάς.

Τέλος, ο Σέρβος τεχνικός αμφιταλαντεύτηκε τις τελευταίες μέρες για τη θέση του τερματοφύλακα  αλλά μάλλον θα ξεκινήσει και πάλι ο Διούδης.

Υπενθυμίζεται η 18αμελής αποστολή του ΑΡΗ: Αγκάνθο, Έλσνερ, Πουλίδο, Αγγελούδης, Διούδης, Ηρακλής, Κύργιας, Λεμονής, Μανιάς, Μαργαρίτης, Μπουζάνης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Τάτος, Τσουμάνης, Ψυχογιός.

Προτεινόμενα Άρθρα