Ισοπαλία στο Περιστέρι

από AllAboutARIS

Ο Ατρόμητος προηγήθηκε, όμως, το γκολ κλάσης του Καμαρά έφτανε στον Παναιτωλικό για να φύγει από το Περιστέρι με ένα υπερπολύτιμο βαθμό (1-1).

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε πιο δυνατά το ματς και πήρε εξ` αρχής την κατοχή της μπάλας, με τον Παναιτωλικό να παίρνει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο μετά το πέρας του πρώτου δεκαλέπτου. Οι γηπεδούχοι απείλησαν για πρώτη φορά στο 3`, με τον Μπρακάλι να μπλοκάρει το αδύναμο σουτ του Μπρίτο έξω από την περιοχή.

Παρά ταύτα, οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ στο 12`, όταν ο Καμαρά από κοντά με κεφαλιά δε βρήκε δίχτυα.

Ένα σουτ του Ναπολεόνι στο 35` από αριστερά μπλόκαρε ο γκολκίπερ των Αγρινιωτών και στο αμέσως επόμενο λεπτό οι παίκτες του Παράσχουν πήραν το προβάδισμα.

Ο Ούμπιντες έβγαλε ωραία σέντρα από δεξιά και ο Παπαδόπουλος πρόλαβε τον Κούσα στο πρώτο δοκάρι για να στείλει την μπάλα με κεφαλιά στην απέναντι γωνία του Μπρακάλι, που έμεινε… άγαλμα.

Αυτό φαίνεται πως… ξύπνησε τα «καναρίνια», που στο 41` απάντησαν με τον Καμαρά να είναι πρωταγωνιστής.

Ο Γκάλο έβγαλε ωραία κάθετη πάσα για τον Σενεγαλέζο, ο οποίος απέφυγε το μαρκάρισμα του Ταυλαρίδη και πλάσαρε ιδανικά τον Σηφάκη, με την μπάλα να περνάει κάτω από τα πόδια του και να καταλήγει στα δίχτυα για να έρθει η ισοφάριση.

Στην επανάληψη, τα δυο σουτ των Ιγκλέσιας και Δημούτσου στο 51` δε βρήκαν στόχο, όπως και η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ούμπιντες στο 57`.

Οι κεφαλιές των Λαζαρίδη (61`), Ναπολεόνι (77`) είχαν την ίδια κατάληξη, ενώ οι Περιστεριώτες θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη έστω και στο φινάλε.

Ο Καραμάνος έκανε ωραία ενέργεια στο 2` των καθυστερήσεων και στη συνέχεια το γύρισμα, αλλά ο Ναπολεόνι αρχικά και ο Καραγκούνης στην εξέλιξη της φάσης δεν μπόρεσαν να κάνουν το πλασέ από κοντά, με τον τελευταίο να γλιστράει.

Έτσι, ο Παναιτωλικός πήρε έναν πολύτιμο βαθμό από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, με αποτέλεσμα έξι ομάδες να ισοβαθμούν στους 14 βαθμούς!

πηγή: gazzetta.gr

Προτεινόμενα Άρθρα