Να το γυρίσουν σε… πείσμα

από AllAboutARIS

Επιτακτική ανάγκη η απογοήτευση από τη νέα διαιτητική σφαγή να μετατραπεί σε πείσμα εν όψει Παναθηναϊκού.

Ο στόχος του Μιλίνκοβιτς και της διοίκησης από σήμερα θα είναι να ξεχαστεί το παιχνίδι στην Κρήτη όσο δύσκολο και αν είναι κάτι τέτοιο. Το αίσθημα αδικίας που αισθάνονται άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα, από τον Μιλίνκοβιτς ως τον τελευταίο παίκτη του ρόστερ και η αίσθηση ότι ακυρώνεται η προσπάθειά τους στο χορτάρι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τους πάρει από κάτω. Ίσα-ίσα να τους συσπειρώσει και να φέρει το αντίθετο αποτέλεσμα. Να πεισμώσουν από την αντιμετώπιση που τυγχάνουν από τους διαιτητές και να δώσουν μια απάντηση στο γήπεδο στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Η επίσκεψη του Δημήτρη Ηλιάδη αμέσως μετά το παιχνίδι στα αποδυτήρια και η σύντομη ομιλία του στους παίκτες είχε αυτή ακριβώς την πρόθεση. Να πείσει τους παίκτες ότι μόνο με ανάλογη προσπάθεια στον αγωνιστικό χώρο θα έρθουν τα αποτελέσματα.

Το ίδιο θα επιδιώξει από σήμερα και ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς που χθες επέλεξε να μην μιλήσει καθόλου στους παίκτες του αφού και ο ίδιος ήταν ακόμη αρκετά εκνευρισμένος. Να πείσει τους ποδοσφαιριστές ότι το μοναδικό όπλο που διαθέτουν είναι η δική τους προσπάθεια στο γήπεδο και τίποτα άλλο.

Προτεινόμενα Άρθρα