Θα του το πει και κατ΄ ιδίαν

από AllAboutARIS

Αδιαπραγμάτευτη είναι για την διοίκηση του ΑΡΗ η στήριξη στον Σέρβο τεχνικό παρά- τις λίγες ευτυχώς- αντίθετες φωνές.

Σε άλλες περιπτώσεις και δεν χρειάζεται να ανατρέξουμε στο μακρινό παρελθόν (κοιτάξτε μόνο τι συνέβη πέρσι), οι τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα και η βαθμολογική θέση του ΑΡΗ θα δημιουργούσαν αυτομάτως θέμα προπονητή. Φήμες, σενάρια, δυσαρέσκεια. Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει για τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς για τον οποίο η εμπιστοσύνη του Δημήτρη Ηλιάδη παραμένει ακλόνητη και είναι τέτοια που απορροφά, τις λίγες είναι η αλήθεια, φωνές για τον Σέρβο τεχνικό και την ικανότητά του να διαχειριστεί την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Ο Πρόεδρος του ΑΡΗ συνεχίζει να περιβάλει με εμπιστοσύνη τον 45χρονο τεχνικό, και θα του το επαναλάβει και σήμερα στη συνάντηση που θα έχει μαζί του, αλλά και τον Ζόραν Λότσαρ, με αποκλειστικό θέμα συζήτησης την αναζήτηση των τρόπων που θα βγάλουν την ομάδα από το αγωνιστικό αδιέξοδο. Η διοίκηση εξακολουθεί να πιστεύει ότι Σέρβος τεχνικός έχει την μικρότερη ευθύνη, αφού ούτε προετοιμασία έκανε, ούτε είχε συμμετοχή στις επιλογές των παικτών, ενώ στα συν του συγκαταλέγεται ότι έχει κερδίσει και την εκτίμηση των παικτών του, που τουλάχιστον μέχρι τώρα πίνουν νερό στο όνομά του.

Στη συνάντηση ο Ηλιάδης θα δώσει το ελεύθερο στον προπονητή να πάρει τις αποφάσεις που νομίζει ότι θα βοηθήσουν στην αγωνιστική ανάταση ακόμη και ανα υτό συνεπάγεται ότι κάποιοι θεωρητικά βασικοί παίκτες πρέπει να μείνουν στον πάγκο αφού από την αρχή της σεζόν… ψάχονται.

Προτεινόμενα Άρθρα