Κέρδισε πόντους ο Ρένια

από AllAboutARIS

Θετική η παρουσία του «μικρού» στο χθεσινό φιλικό.

Ένα από τα ελάχιστα θετικά του χθεσινού φιλικού στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ήταν η θετική παρουσία του Άντι Ρένια. Ο νεαρός εξτρέμ δεν έκανε… μαγικό παιχνίδι όμως ήταν δραστήριος και «ζωηρός». Ταλαιπώρησε αρκετές φορές τον αντίπαλο μπακ και δημιούργησε κάποιες καλές προϋποθέσεις για την ομάδα του.

Το γεγονός επίσης ότι έπαιξε σε όλο το παιχνίδι δείχνει ότι ο προπονητής τον πιστεύει και τον περιμένει να δείξει ακόμη περισσότερα πράγματα ώστε σύντομα να τον χρησιμοποιήσει και σε επίσημη αναμέτρηση. Είναι δεδομένη η ποιότητά του μπροστά, καθώς με την ταχύτητα και την τεχνική του μπορεί να δημιουργήσει κάτι καλό αλλά έχει κάποια ζητήματα τακτικά, όπως για παράδειγμα στις επιστροφές του.

Ο 20χρονος εξτρέμ ταλαιπωρήθηκε από πολλούς τραυματισμούς από το καλοκαίρι και μετά. Έκανε και επέμβαση στον ώμο με αποτέλεσμα να μείνει πίσω. Το τελευταίο διάστημα «παλεύει» όμως και λογικά αργά ή γρήγορα θα έρθει η ώρα που θα τον εμπιστευτεί ο Μιλίνκοβιτς με σκοπό ο ΑΡΗΣ να βρει μια πολύτιμη μεσοεπιθετική λύση.

Προτεινόμενα Άρθρα