"Σε τέσσερις μήνες ο Τριανταφυλλάκος"

από AllAboutARIS

Κανένα θέμα με Μανιά, αμφίβολος ο Ουντότζι για το ματς με τον Πανθρακικό

Σε τέσσερις μήνες υπολογίζεται να επιστρέψει ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος στην αγωνιστική δράση, σύμφωνα με τον Βαγγέλη Πανταζή.

Ο γιατρός του ΑΡΗ φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “AllAboutARIS On Air”, αναφερόμενος στον σοβαρό τραυματισμό του 22χρονου μέσου, αλλά και στις περιπτώσεις των Ουντότζι, Μανιά.

Αναλυτικά: 

Για τον τραυματισμό του Τριανταφυλλάκου:“Έχει πάθει ένα κάταγμα στη δεξιά κνήμη το οποίο πρέπει να χειρουργηθεί, κάτι που θα γίνει σήμερα το μεσημέρι. Χρησιμοποιούμε ένα ειδικό υλικό, που λέγεται ήλος,με δύο βίδες. Αυτό επιτρέπει να κινούνται οι αρθρώσεις και σε ένα με 1,5 μήνα, θα περπατάει κανονικά. Αν όλα πάνε καλά, θα επιστρέψει στα γήπεδα μετά από τέσσερις μήνες

Για την φάση του τραυματισμού του: “Η βία που ασκήθηκε στα πόδια την ώρα της σύγκρουσης, είναι τρομακτική. Τέτοια που ξεπερνά κάποιες δυνάμεις και οδηγεί σε σπάσιμο των οστών .

Ένα κομμάτι της αντικατάστασης που είναι σημαντικό,είναι η αποθεραπεία. Στις προπονήσεις θα μπει μετά από 2,5 μήνες. Πιστεύω στον τέταρτο μήνα πως θα μπει να παίξει κανονικά”.

Για τον Μανιά: “Είχαμε μια κάκωση έσω πλαγίου με τον Μανιά. Έχει κάποιες ενοχλήσεις, αλλά θα ακολουθήσει θεραπείες και θα είναι στη διάθεση του προπονητή για το επόμενο παιχνίδι”.

Για τον Ουντότζι: “Έχει έναν οξύ πόνο στον προσαγωγό. Μια τενοντίτιδα που προϋπήρχε. Θα κάνει κάποιες θεραπείες, είναι δύσκολα όμως τα πράγμα για την Κυριακή. Θα εκτιμήσουμε την κατάσταση και θα δούμε”.

Για τον Πουλίδο: “Την Παρασκευή το βράδυ ανέφερε ότι είχε πυρετό. Το Σάββατο προπονήθηκε κανονικά, δεν είπε. Από εκεί πέρα, τα υπόλοιπα είναι θέμα προπονητή”.

Προτεινόμενα Άρθρα