Επεκτείνεται στα Media ο Κωνσταντινίδης

από Νίκος Παπαδόπουλος

Φήμες και για ενδιαφέρον του Κωνσταντινίδη, για ΜΜΕ της Βορείου Ελλάδος

Το πρώτο βήμα για το άνοιγμα του στον χώρο των ΜΜΕ της χώρας φαίνεται πως έκανε ο Γιάννης Κωνσταντινίδης, προχωρόντας στην αγορά της εφημερίδας “Ελλάδα Αύριο”.

Σύμφωνα με πληροφορίες του AllAboutARIS από την Αθήνα, τo εν λόγω έντυπο πέρασε οριστικά στην κατοχή του Έλληνα επιχειρηματία την περασμένη Παρασκευή, και όχι νωρίτερα, όπως είχε γραφτεί σε έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο. Ενώ παράλληλα, είναι γνωστό πως βρίσκεται και σε διαπραγματεύσεις, για την αγορά του τηλεοπτικού καναλιού “Ε” (πρώην 902).

Μάλιστα, οι ίδες πηγές από την Αθήνα κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του Κωνσταντινίδη, όσον αφορά τη δραστηριοποίηση του και σε ΜΜΕ της Βορείου Ελλάδος, χωρίς όμως να υπάρχει κάτι συγκεκριμένο τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Το μεγάλο ερώτημα φυσικά για τον κόσμο του ΑΡΗ, είναι το τι μέλλει γενέσθαι με τις προθέσεις του για την ομάδα. Αφού η γραπτή του τοποθέτηση, δημιούργησε περισσότερη δυσαρέσκεια, παρά αισιοδοξία. Κάνοντας όλους πλέον να αναμένουν, τη συνέντευξη Τύπου που θα παραθέσει, και στην οποία θα μιλήσει με λεπτομέρειες.

Προτεινόμενα Άρθρα