Κατέβασε τα ρολά ο Τζόρβας

από AllAboutARIS

Σε φοβερή μέρα ο διεθνής πορτιέρο της "Ελαφράς Ταξιαρχίας", που είπε "όχι" ουκ ολίγες φορές στους παίκτες του "Δικεφάλου"

Με τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας έφυγε ο Απόλλωνας Σμύρνης από την Τούμπας, μένοντας στο 0-0 με τον ΠΑΟΚ.

Οιι γηπεδούχοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουν και να πάρουν εύκολα το παιχνίδι, έπεσαν όμως πάνω σε έναν εκπληκτικό Αλέξανδρο Τζόρβα, που με 15 επεμβάσεις κράτησε ανέπαφη την εστία του, χαρίζοντας έτσι στην “Ελαφρά Ταξιαρχία” ένα πολύτιμο πόντο,στη μάχη που δίνει για την παραμονή στην κατηγορία.

Στο 40ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκαπαίκτη, λόγω της αποβολής του Μίνγκα με δεύτερκ κίτρινη, ενώ στο 94` ο ΠΑΟΚ έφθασε στο 1-0 με τον Νέτσιντ, όμως ο Κύζας δεν καταμέτρησε το γκολ καταλογίζοντας φάουλ του Αθανασιάδη στη φάση με το ριπλέι να αφήνει αμφιβολίες για την ορθότητα της απόφασης.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Βίτορ, Τζαβέλλας (72` Νέτσιντ), Λίνο, Λάζαρ, Τζιόλης (59` Κατσουράνης), Λούκας, Στοχ, Σαλπιγγίδης (59` Βούκιτς), Αθανασιάδης.

Απόλλων Σμύρνης: Τζόρβας, Αργυρόπουλος (21` λ.τρ. Χατζηζήσης), Δεληζήσης, Κανακούδης, Κόρμπος, Τσοκάνης, Μίνγκας, Παντελιάδης, Μπάρκογλου (57` Παπαζαχαρίας), Πετρόπουλος (76` Τσιλιγκίρης).

Προτεινόμενα Άρθρα