Σκόρπισε την Καλλονή ο ΠΑΟ

από AllAboutARIS

Εντυπωσιακός ήταν ο Παναθηναϊκός, που συνέτριψε με 4-0 την Καλλονή στο τελευταίο παιχνίδι της σημερινής ημέρας, όντας τυπικά φιλοξενούμενος στο ΟΑΚΑ.

Οι σημερινές αναμετρήσεις ολοκληρώθηκαν με τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Καλλονής. Οι «πράσινοι» ήταν εντυπωσιακοί και επικράτησαν εύκολα με 4-0 στο ΟΑΚΑ, όπου τυπικά γηπεδούχος ήταν η Καλλονή. Σε ένα εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο, με πολλές χαμένες ευκαιρίες, ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 2-0 με γκολ των Πράνιτς (29’) και Μπεργκ (43’).

Στο δεύτερο ημίχρονο η Καλλονή προσπάθησε να αντιδράσει αλλά το γκολ του Πράνιτς στο 67’ έβαλε τέλος στα όποια σχέδιά της, τελειώνοντας οριστικά το παιχνίδι. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αμπέιντ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Οι συνθέσεις:

Καλλονή: Χονγκ, Χωριανόπουλος, Λεάντρο, Αναστασιάδης, Ποντάνι, Φαρία (74` Φαρία), Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Γκαρσία (73` Γιονάν), Μανούσος (57` Βαλιός), Καζάκης
Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Νάνο (80` Χουχούμης), Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλάκος (71` Μαρινάκης), Μέντες, Ζέκα, Πράνιτς, Καρέλης, Αμπέιντ, Μπεργκ (74` Κλωναρίδης)

Προτεινόμενα Άρθρα