Απίστευτο ξύλο στη Βραζιλία (pics&vids)

από AllAboutARIS

Τα επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων αποτέλεσαν την αιτία να διακοπεί στη Βραζιλία ο αγώνας της Ατλέτικο Παραναένσε με ττη Βάσκο ντα Γκάμα.

Η Βραζιλία ετοιμάζεται να υποδεχτεί τη μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου, το Μουντιάλ, ωστόσο κάποιοι δεν έχουν μπει ακόμα σε πνεύμα… Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι οπαδοί της Ατλέτικο Παραναένσε και της Βάσκο ντα Γκάμα εκμεταλλευόμενοι την απουσία της αστυνομίας δημιούργησαν απίστευτα επεισόδια, που είχαν σαν αποτέλεσμα να διακοπεί στο 17` η αναμέτρηση.

Η καθυστερημένη επέμβαση της Αστυνομίας έβαλε τέλος στα επεισόδια, ενώ χρησιμοποιήθηκε ακόμα και το ελικόπτερο της Αστυνομίας, που προσγειώθηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Το παιχνίδι ήταν μάλιστα πολύ σημαντικό για τις δύο ομάδες, καθώς η Παραναένσε ήθελε τη νίκη για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο επόμενο Λιμπερταδόρες, ενώ η Βάσκο έψαχνε τους βαθμούς για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν Μέσα της χώρας, ένας οπαδός μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο, ενώ άλλοι τρεις είναι επίσης σοβαρά τραυματισμένοι.

Δείτε στο YellowTV φωτογραφίες που πραγματικά σοκάρουν αλλά και βίντεο.

Προτεινόμενα Άρθρα