Αντίστροφη μέτρηση για Κωνσταντινίδη

από AllAboutARIS

Την επιβεβαίωση με πράξεις ότι όντως επιθυμεί την συμμετοχή του διοικητικά και μετοχικά στον ΑΡΗ από τον Γιάννη Κωνσταντινίδη περιμένουμε αυτή την εβδομάδα.

Στην γραπτή του τοποθέτηση της προηγούμενης Παρασκευής ο Γιάννης Κωνσταντινίδης είχε δηλώσει την πρόθεσή του για συμμετοχή στην ΠΑΕ τόσο μετοχικά όσο και διοικητικά. Δεν είχε όμως διευκρινίσει ούτε πως θα γίνει αυτό και κυρίως δεν το προσδιόρισε χρονικά. Επειδή οι ημερομηνίες όμως και οι υποχρεώσεις πιέζουν ασφυκτικά τον ΑΡΗ και την διοίκηση του Ηλιάδη, ο δραμινός επιχειρηματίας καλείται να ανοίξει άμεσα τα χαρτιά του.

Κοινώς να παραθέσει την συνέντευξη Tύπου που προανήγγειλε, να το κάνει μέσα στην εβδομάδα και σε αυτή να πείσει με επιχειρήματα και κυρίως χρήματα τις προθέσεις του. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες και όπως δήλωσε στην τοποθέτησή του περί οριοθέτησης των χρεών της εταιρείας, σήμερα θα βάλει και ορκωτούς λογιστές ώστε να ελέγξουν το ύψος των υποχρεώσεων της εταιρίας και στη συνέχεια να δώσει την συνέντευξη τύπου.

Από πλευράς ΠΑΕ διατηρούν συγκρατημένη αισιοδοξία, φαίνεται και οι ίδιοι να… πάγωσαν από τη δήλωσή του και περιμένουν να ανοίξει τα χαρτιά του και να υλοποιήσει τα όσα έχουν προφορικά συμφωνήσει, γιατί διαφορετικά γνωρίζουν ότι τα πράγματα θα γίνουν δύσκολα όχι μόνο για την επόμενη μέρα της εταιρίας αλλά και το μέλλον της διοίκησής τους.

Προτεινόμενα Άρθρα