Επιτέλους… πόρισμα

από AllAboutARIS

Στα χέρια της ΚΜΑ από σήμερα το πόρισμα του ελέγχου που διενέργησε η ΝΕΧΙΑ στην οκταετία 2004-12.

Θα μπορούσε να είναι και η είδηση της χρονιάς αφού πέρασε από σαράντα κύματα και θύμισε κάποιες στιγμές το γεφύρι της Αρτας. Ο λόγος για τον περιβόητο διαχειριστικό έλεγχο της περιόδου 2004-12, των διοικήσεων δηλαδή Σκόρδα και Αθανασιάδη που έχει ολοκληρωθεί και επιτέλους σήμερα θα παραδοθεί στα χέρια της ΚΜΑ.

Σήμερα είναι προγραμματισμένη η συνάντηση κατά την οποία τα στελέχη της ΝΕΧΙΑ θα έρθουν από την Αθήνα και θα παραδώσουν τον ογκοδέστατο φάκελο με τα στοιχεία του ελέγχου που έκαναν. Απόντος του Παναγιώτη Στεφανίδη που βρίσκεται στο εξωτερικό το πόρισμα θα παραλάβει ο Αντιπρόεδρος Βασίλης Φουρλίγκας παρόντων εκπροσώπων της ΠΑΕ, του ΑΣ και των συνδέσμων. 

Το θέμα είναι το γίνεται αφού παραληφθεί σήμερα. Το πιθανότερο είναι ότι θα οριστεί Γ.Σ της ΚΜΑ στην οποία θα ενημερωθούν τα μέλη για τα αποτελέσματά του και φυσικά για το αν προκύπτουν αξιόποινες πράξεις. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα γίνει πράξη επιτέλους μια παραρειανή επιθυμία. Να μάθει το σύνολο του κόσμου τι έγινε επί διοικήσεων Σκόρδα και Αθανασιάδη και πως ο ΑΡΗΣ έφτασε στο σημείο που βρίσκεται σήμερα. Απαίτηση να φωτιστούν τα σκοτεινά σημεία και να μπει όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός κάθε κατεργάρης στον πάγκο.

Προτεινόμενα Άρθρα