Πόρισμα, επενδυτές και Ολυμπιακός

από AllAboutARIS

Μία ακόμα πολύ ενδιαφέρουσα εβδομάδα αρχίζει τη Δευτέρα για τον ποδοσφαιρικό ΑΡΗ.

Η Κυριακή φεύγει με δυσάρεστες ειδήσεις (βλ. Λάκκωμα) για τον ΑΡΗ και μία ακόμα δύσκολη αλλά ενδιαφέρουσα εβδομάδα αρχίζει αύριο για τους «κίτρινους». Τα μέτωπα που είναι ανοιχτά είναι πολλά και σημαντικά.

Τι περιμένουμε τις επόμενες ημέρες; Να παραλάβει η ΚΜΑ το πόρισμα της Nexia και να ενημερωθεί ο κόσμος της ομάδας για το τι τελικά συνέβη από το 2004 ως το 2012, πώς ο ΑΡΗΣ από τη λύτρωση του άρθρου 44 έφτασε στο σημείο που είναι σήμερα, ποιοι φέρουν την ευθύνη και σε ποιο βαθμό ο καθένας. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή στον τρόπο με τον οποίο θα ενημερωθούν οι οπαδοί των «κίτρινων», ώστε να μην αρχίσουν να διαρρέουν πληροφορίες δεξιά και αριστερά, οι οποίες θα προκαλέσουν σύγχυση.

Άλλο πολύ σημαντικό θέμα είναι αυτό του επενδυτή. Ονόματα ακούσαμε αλλά λεφτά δεν είδαμε. Άπαντες είναι επιφυλακτικοί και περιμένουν με αγωνία να δουν κάποια… επόμενη κίνηση από αυτούς που υποτίθεται- σύμφωνα με τα λεγόμενά τους- ότι ενδιαφέρονται για την ΠΑΕ.

Στο βάθος υπάρχει βέβαια και ο Ολυμπιακός. Ο ΑΡΗΣ δίνει το τρίτο και τελευταίο πιο εμπορικό παιχνίδι της σεζόν την προσεχή αγωνιστική και παρά τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται φιλοδοξεί να κόψει βαθμούς από τον πρωτοπόρο. Το έκανε άλλωστε και πέρσι.

Προτεινόμενα Άρθρα