Αποφασίζει για Ηρακλή, Κύργια

από AllAboutARIS

Αρχίζει σήμερα η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Εκτός λογικά και ο Ηρακλής που αντιμετωπίσει το γνωστό πρόβλημα στην ποδοκνημική.

Αρκετά προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς εν όψει του δύσκολου αγώνα με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Κυριακή. Ο 45χρονος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει σίγουρα στους Τσουμάνη και Ουντότζι που έχουν δηλωθεί να εκτίσουν την ποινή τους ενώ το πιο πιθανό είναι να μην έχει ούτε και τον Ηρακλή.

Ο 24χρονος παίκτης συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες και δεν αποκλείεται να δηλωθεί και αυτός την Κυριακή αφού η συμμετοχή του στο Παγκρήτιο επιδείνωσε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει εδώ και καιρό στην ποδοκνημική και χρειάστηκε να του γίνει ένεση για να αγωνιστεί κόντρα στον Εργοτέλη. Τέσσερις κίτρινες συμπλήρωσε και ο Μιχάλης Κύργιας, που προκαλεί ακόμα έναν “πονοκέφαλο” στον Μιλίνκοβιτς ενόψει της συνέχειας.

Σχεδόν απίθανο να προλάβει τον αγώνα με τον Ολυμπιακό είναι και ο Παπαδόπουλος που αναμένεται να επιστρέψει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων μέσα στην εβδομάδα ώστε να είναι έτοιμος με τον Αστέρα Τρίπολης.

Προτεινόμενα Άρθρα