Πρέσινγκ από ΚΜΑ σε Ηλιάδη

από AllAboutARIS

Ενεργοποιείται η ΚΜΑ ζητώντας συγκεκριμένες απαντήσεις από τον Ηλιάδη για το θέμα Κωνσταντινίδη αλλά και την επόμενη μέρα στην ΠΑΕ.

Θέση στο μπαράζ επενδυτικών υποσχέσεων αναμένεται να πάρει σήμερα η ΚΜΑ με ανακοίνωση που θα εκδώσει. Το Δ.Σ του φορέα βλέποντας την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην ΠΑΕ έχει αποφασίσει να σκληρύνει την στάση της, στο μέτρο του δυνατού, και κυρίως απέναντι στη διοίκηση Ηλιάδη που συζητά με τον επιχειρηματία Γιάννη Κωνσταντινίδη.

Εν όψει και της Γ. Σ που θα γίνει τις επόμενες μέρες, η ΚΜΑ θα ζητήσει συγκεκριμένες απαντήσεις από την διοίκηση του Δημήτρη Ηλιάδη αφενός για το τι ακριβώς γίνεται με την υπόθεση Κωνσταντινίδη και αφετέρου ποια είναι η επόμενη μέρα σε περίπτωση που το ντιλ με τον δραμινό επιχειρηματία δεν πραγματοποιηθεί.

Ποιο είναι δηλαδή το plan B με δεδομένο ότι τα οικονομικά προβλήματα πληθαίνουν και αγωνιστικά η ομάδα παραμένει στην τελευταία θέση και θα χρειαστεί μεταγραφική ενίσχυση- και μάλιστα σημαντική- στην χειμερινή περίοδο. Το πιθανότερο είναι ότι θα δοθεί ένα deadline στον Ηλιάδη μέχρι την Γ.Σ …

Προτεινόμενα Άρθρα