"Μπήκαν" Τάτος-Αγκάνθο

από AllAboutARIS

Κανονικά συμμετέχουν στις προπονήσεις ο Τάτος με τον Αγκάνθο

Πρωϊνή προπόνηση περιελάμβανε το πρόγραμμα των “κίτρινων”, σήμερα, ενώ αύριο θα ανακοινωθεί η αποστολή για το ματς με Ολυμπιακό, όπως ενημερώνει η ΠΑΕ ΑΡΗΣ

“Πρωινή προπόνηση στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης (15/12, 19:30), στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ.

Οι Νίκος Τσουμάνης και Αριστοτέλης Καρασαλίδης συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα.

Να θυμίσουμε ότι τόσο ο Τσουμάνης (ενοχλήσεις στους προσαγωγούς), ο οποίος –ειρήσθω εν παρόδω- μαζί με τους Ουντότζι και Ηρακλή δηλώθηκαν να εκτίσουν την ποινή τους στο παιχνίδι με την ομάδα του Πειραιά, όσο και ο Καρασαλίδης (ενοχλήσεις στον λαγονοψοΐτη), ακολούθησαν χθες ατομικό πρόγραμμα.

Στο κανονικό πρόγραμμα συμμετείχαν –επίσης- και οι Ανδρέας Τάτος, Νταβίντ Αγκάνθο.

Στο αντίποδα, ο Νίκος Αγγελούδης προσπάθησε να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα, όμως αισθάνθηκε και πάλι ενοχλήσεις στη μέση και αποχώρησε.

Ο Ρούμπεν Πουλίδο (ο Ισπανός στόπερ ταλαιπωρείται από μυϊκό σπασμό στην πλάτη), ακολούθησε σήμερα ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας. Όπως και οι Νίκος Ψυχογιός, Άντι Ρένια.

Από εκεί και μετά, οι Γιάννης Παπαδόπουλος, Τζον Ίμπε, Σαλόζε Ουντότζι, Ανδρέας Ηρακλής και Παντελής Αντωνιάδης συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα.

Αύριο, τέλος, το πρόγραμμα περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή του κυριακάτικου αγώνα”.

Προτεινόμενα Άρθρα